dimecres, 5 de desembre del 2007

Amsterdam

El passat cap de setmana vaig estar a Ámsterdam. Una petita escapada per agafar forces fins al Nadal. La ciutat em va sorprendre molt, molt més del que m’esperava! Ja hi havia estat una vegada fa uns 4 anys, tot i que menys de 24 hores, i suposo que m’esperava una reacció similar a la d’aquell moment…

Aquesta vegada, amb el temps just d’un cap de setmana ens hem pogut recórrer el centre de la ciutat, una i una altra vegada, això si, a peu perquè després d’estar a punt de ser atropellada més de 10 vegades per una bicicleta em vaig veure incapaç de provar de llogar-ne una. Això queda pendent pel dia que acabem fent les vacances “Holanda en bicicleta”

Em va agradar tot, els canals i carrers, les cases antigues, les bicicletes per tot arreu, fins i tot el mal temps…i em va encantar el Museu Van Gogh i sobretot l’exposició Barcelona 1900 que hi ha fins al mes de gener dedicada, com el seu nom diu, a la ciutat de Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX. Una mesura justa de fotografia, dibuix i pintura, arquitectura, interiorisme i finalment una mica de poesia.

I per no sortir de la temàtica principal del blog, el viatge també va donar per fer unes petites compres de llana. Passejant pels carrerons vaig trobar una botiga de llanes que tenien la representació completa de la casa Rowan. Ja sé que no és una marca holandesa però la veritat és que no em vaig poder resistir a comprar alguna cosa difícil de trobar a Barcelona.

Last weekend I travelled to Amsterdam. I enjoyed the trip very much, more than I hoped because I were there four years ago and I suppose that I would think more or less the same than then about the city. However I had a great surprise!

This time we were there for a weekend and we could walk around the city. I liked everything of that city, streets, channels, old houses, bikes, even bad weather…and I loved Van Gogh’s Museum and its exhibition “Barcelona 1900” that will be in the city till next January. But not every thing was visiting the city, I also have time to buy some yarn from Rowan. I know that it isn’t a Dutch brand but temptation was too strong…It’s difficult to find some kinds of Rowan yarn in Barcelona!

2 comentaris:

Prunila ha dit...

M'encanta la verda turquesa!!!

Nutsue ha dit...

Si!!!! ara hauré de pensar que faig amb ella!