dimecres, 1 de febrer del 2012

Pinwheel sweater

IMG_7908

Fa anys que tenia els ulls posats en aquesta jaqueta i finalment va arribar el moment. Una de les coses que més m'agrada d'ell a part de la seva originalitat es la seva versalitat. Una nena el pot portar durant forces mesos gràcies a que es pot posar tant de dalt a baix (com a jaqueteta llarga) com de baix a dalt (com a jaqueta curta amb caputxa). Les mànigues ja es teixeixen expressament molt llargues per a permetre doblegar-les i d'aquesta manera adaptar-les a mesura que la nena creix.

El patró original demana 7 colors diferents complementaris però prou em va costar aconseguir combinar aquests 6. Per a solucionar el canvi simplement vaig recalcular el número de voltes total que tenia el patró dividint-lo entre 6 enlloc de entre 7.  També li vaig canviar la bora. Enlloc de fer un icord com demanda el patró vaig fer una petita ona amb ganxet.

IMG_7896

Hace años que tenía los ojos puestos en esta chaqueta y finalmente llegó el momento. Una de las cosas que más me gusta de él a parte de su originalidad, es su versatilidad. Una niña lo puede llevar durante bastantes meses gracias a qué se puede poner tanto de "arriba a abajo",como chaqueta larga, como de "abajo a arriba", como chaqueta corta con capucha. Las mangas ya se tejen expresamente muy largas para permitir doblarlas y de este modo adaptarlas a medida que la niña crece.


El patrón original pide 7 colores distintos complementarios pero lo mío me costó conseguir combinar 6. Para solucionar el cambio simplemente recalculé el numero total del vueltas del patrón dividiéndolo entre 6 en vez de entre 7. También cambié el borde. En lugar del icord que sugiere el patrón, opté por unas ondas en ganchillo.


IMG_7904

9 comentaris:

Laia ha dit...

Ostres, t'ha quedat preciosa!

laia.altimir ha dit...

M'encanta, m'encanta i m'encanta... o em sembla que ja t'ho havia dit en veure-la?

rosalia ha dit...

T'ha quedat genial!

Sunsun ha dit...

Aquest no l'havia vist!
Quina monada!
Em penso que hi ha una nena al món que és una mimada!

;-)

Anna ha dit...

Doncs sí, hi ha una nena que és una mimada, jeje, sort en té de la seva padrina que li fa un munt de coses. Sort que encara no s'entera de lo mimada que és ;)

albis ha dit...

Sempre m'ha agradat aquest jersei! Maquíssima la teva versió!w

Silks ha dit...

És una cucada!!!, a més les dues opcions de posar-la la fa encara més original!!.

Petonets.

Mercè ha dit...

Aquest patró també m'agrada molt, t'ha quedat súper bé!

violetazul ha dit...

Preciosa!