dissabte, 28 de gener de 2012

Lino's coat

IMG_7881


Patró/patrón: Lino's coat by Lili Comme Tout.
Llana/lana: Katia Perú (1'5 troques/ovillos de cada color)
Agulles/agujas: 6mm.

Algun gorro més em queda per ensenyar-vos però per no avorrir-vos trenco amb el tema i aquesta vegada us presento la Lino's coat.

La història d'aqueta jaquesta és d'aquelles curioses. Va sorgir un cap de setmana al meu poble preferit, mirant projectes amb la mare de la meva nena preferida que em va demanar si li podia teixir una jaqueta (els jerseis són massa complicats de cordar d'acord amb la mare en qüestió) i de mida més gran perquè la nena creix a una velocitat gairebé inteixible. Havia de ser una cosa senzilla i mirant les dues pel Ravelry ens vem dedicir per aquesta jaqueta de punt bobo que es comença per una màniga i s'acaba per l'altra.

Cosa estranya amb mi però jo no portava projecte a la bossa i la meva amiga (molt hàbilment amb l'esperança de tenir-lo acabat en un parell de dies), em va oferir unes agulles i alguna de les llanes que tenia per casa. Katia Perú de color verd fosc. La jaqueta no es va poder acabar en un cap de setmana per complicacions laborals però tampoc hagués pogut ser. Al arribar a casa i teixir una mica més em vaig adonar que no hi hauria suficient llana i en vaig haver d'anar a comprar més. Directament vaig descartar el mateix color perquè sabia que en l'hipotètic cas que trobés el mateix, mai seria la mateixa tintada, de manera que vaig optar per un color de contrast. I aquí la teniu, una jaqueta de dos colors que va sortir de la improvització!

IMG_7888

Algún gorro más me queda para enseñaros pero para no aburriros, corto el tema con este post y os presento la Lino's coat.


La historia de esta chaqueta es de esas curiosas. Surgió un fin de semana en mi pueblo preferido, mirando proyectos con la madre de mi niña preferida que me pidió si podía tejerle una chaquetita (los jerséis, según la madre en cuestión, son demasiado complicados de poner) y de medida más grande porque la niña crece a una velocidad casi intejible. Tenía que ser algo sencillo y mirando las dos en Ravelry no decidimos por esta chaqueta en punto bobo que se empieza por una manga y se acaba por la otra.


Cosa extraña en mi, ese fin de semana no llevaba ningún proyecto en la bolsa y mi amiga -muy hábilmente con la esperanza de tenerla acabada en un par de días-, me ofreció unas agujas y alguna de las lanas que tenía por casa. Katia perú verde oscuro. La chaqueta no la pude acabar en ese fin de semana por complicaciones laborales pero tampoco hubiera podido ser. Al llegar a casa y tejer un poco más me di cuenta que no tendría suficiente lana y tuve que ir a comprar un par de ovillos más. Directamente descarté el mismo color porque sabia que en el hipotético caso que encontrara el mismo, nunca sería de la misma tintada, de modo que opté por un color de contraste. I aquí la tenéis, una chaqueta de dos colores que salió de la improvisación! 


IMG_7889

9 comentaris:

greta ha dit...

Que bonita, seguro que este bebe estará muy guapo y calentito.

Baby Lemonade ha dit...

que bonica! amb els dos colors ha quedat molt original

MAGUI and mi ha dit...

La jaqueta preciosa (com la teva nena preferida) i els botons, em sonen molt!
M'encanta, ja tinc ganes de veure-li posada...
Una abraçada i ja m'han explicat els teus plans, ens veurem abans?

filrosa ha dit...

quina monadaaaaaaaaaa

marisa ha dit...

Me encanta! Me parece súper divertida así -bicolor-. Besos y Buen lunes!

sonieta ha dit...

queda superdivertida!!!

Silks ha dit...

M´encanta la xaqueta!!!. El fet que et quedèssis sense llana, ha fet que sigui molt original i divertida!!!.

Petonets.

Lua ha dit...

Ostres, doncs ni fet expressament! :) La trobo genial!!! petons!!!

Desmadejalamadeja ha dit...

Doncs això de combinar dos colors queda molt divertit. Té pinta de fàcil el patró, me l'apunto.