divendres, 20 de gener de 2012

Habitat

IMG_8100

Patró/patrón: Habitat by Jared Flood
Llana/lana: www.100purewool.com, merino worsted, color chocolate (75g aprox)
Agulles/agujas: 4'00mm i/y 4'5mm

Una de les coses que em vaig proposar aquest Nadal va ser practicar amb les trenes o cables. Tinc tendència a apretar i com a conseqüència em dona la impressió que sempre em queden els punts trenats com comprimits. Amb aquest objectiu vaig teixir tres gorros: el koolhaas que ja us vaig ensenyar, l'Arden que us ensenyaré en el proper post i aquest que amb el seu entramat complex de trenes (tot el gorro es un sol chart sense repeticions) va ser suficient per aconseguir saciar les meves ganes de teixir cables durant un bon temps.

El patró es preciós però queda petit. La versió que veieu a les fotos és la gran però tot just es la mida per un cap de dona no gaire gran (en principi vaig comprovar el "gauge" i era correcte...)

IMG_8097

Una de las cosas que me propuse estas Navidades fue practicar con las trenzas o cables. Tengo tendencia a tejer apretado y como consecuencia me da la impresión que siempre me quedan los puntos trenzados comprimidos. Con este objetivo tejí tres gorros: El Koolhaas que ya os enseñé, el Arden que os mostraré en el siguiente post y éste que con su entramado complejo de trenzas (todo el gorro es un solo chart sin repeticiones) fue suficiente para lograr saciar mis ganas de tejer cables durante un buen tiempo.

El patrón es precioso pero queda pequeño. La versión que veis en las fotos es la grande pero justo llega para la medida de una cabeza de mujer no demasiado grande (en principio comprobé el "gauge" y era correcto...)

IMG_8073

6 comentaris:

glaramknits ha dit...

quina feinada! has teixits gorros per donar i vendre! el patró es genial i la llana fa pinta de ser molt suau i molt dolça

Pilar ha dit...

Nena, en una semana empieza el Swapetines, te apuntas?

enerby ha dit...

Ostres aquest si que és una passada, m'agrada que no tingui repeticions, t'ha quedat genial, jo crec que les trenes ja les tens més que dominades no?

Baby Lemonade ha dit...

Que bonic! Haig de reconeixer que no m'agrada teixir trenes especialment pero si que m'encanten els resultats. Hauré d'agafar paciència!

Laia ha dit...

M'encanta!

En punto y alma ha dit...

Preciós!! Pots considerar superat el tema "trenes" ¿no?