dimecres, 4 de gener del 2012

Effortless cardigan

IMG_7672

Patró/patrón: Effortless cardigan by Hannaf Fettig
Llana/lana: www.100purewool.com, color gris.Cursiva
Agulles/agujas: 5'00mm

El més d'abril em vaig enamorar d'aquest patró i el vaig teixir en dues o tres setmanes, però ja massa avançada la primavera com per poder-lo estrenar. El fred de l'hivern també s'ha fet esperar i fins fa pocs dies no vaig poder fer les fotos, però com que val més tard que mai, aquí el teniu.

La jaqueta m'agrada molt però vaig tenir un disgust amb la llana. No sé si a les fotos ho podeu veure bé però a la zona de la cintura s'aprecia com una ratlla més fosca. Les troques tot i que les vaig comprar a la vegada, em van sortir de dues tintades diferents i no m'en vaig adonar fins que tenia gairebé acabat el projecte. Per sort, és just la zona central i fins i tot pot semblar fet expressament. Si compreu a 100purewool i voleu fer un projecte gran, penseu en remarcar que s'assegurin que totes les troques siguin de la mateixa tintada!

IMG_7665

En abril me enamoré de este patrón y lo tejí en dos o tres semanas, pero cuando lo acabé ya estaba demasiado avanzada la primavera como para poderlo estrenar. El frío del invierno también se ha hecho esperar y hasta hace pocos días no pude hacer las fotos, pero como vale más tarde que nunca, aquí lo tenéis.

La chaqueta me gusta mucho pero tuve un disgusto con la lana. No se si en las fotos lo podéis ver en en la zona de la cintura se aprecia una ralla más oscura. Las madejas, aunque las compré a la vez, me salieron de dos tintadas distintas y no me di cuenta hasta que tenía el proyecto casi acabado. Por suerte, es la zona central y hasta puede parecer que se haya hecho a posta. Si compráis en 100purewool y queréis hacer un proyecto grande, ¡pensad en remarcar que se aseguren de que todas las madejas sean de la misma tintada!

11 comentaris:

glaramknits ha dit...

es preciosa, el defecte, a les fotos, ni es nota. Te pinta de ser una patró molt sencill, oi?

Nutsue ha dit...

Síiiii, m'havia oblidat de dir que el patró és facilíssim!

Silks ha dit...

Quina xulada!!!m´agrada molt!!.

Gràcies pel cosell de la llana , ho tindrem en conte, de tota manera t´ha quedat genial, i si a sobre és fàcil, me l´apunto!!!.

Petonets i feliç any!!!

albis ha dit...

Sense cap esforç, una jaqueta meravellosa!

Per cert, jo el defecte nib el veig, però ho tindré en compte si demano a 100purewool

Greta and the fibers ha dit...

Que bonita que te ha quedado. Casi no se nota el cambio de color.

Alhana ha dit...

Xulíssima la jaqueta i quasi no es nota el canvi de color (si no ho dius...). Feliç any!

Marisa Muñoz ha dit...

wow! qué pasada! te queda perfecta!

por cierto... acabo de añadir "de la oveja a la madeja" a mi lista de tiendas laneras (en el blog); no sé porqué no lo había hecho hasta ahora ¿? qué despiste!

sonietaSun ha dit...

molt bonica, si senyora!!!

Mercè ha dit...

A les fotos no es nota, queda molt bé

laia.altimir ha dit...

jo ja fa estona que m'ho miro i no he vist el canvi de color, serà que les que no en tenim ni idea no veiem els errors????? M'encanta!

Desmadejalamadeja ha dit...

Molt xula! I que ràpid l'has fet! Ja m'agradaria a mi acabar tan ràpid els meus projectes... Una abraçada!