dissabte, 8 d’octubre del 2011

In the swimming pool

IMG_7346
Fibra: The Thylacine carder's club, June 2010 (Spinifex).
70% superwash merino, 17% bambú, 13% seda.
Singles. 393m/100g.

Un color molt poc meu, veritat? però a vegades fins i tot afirmacions tan contundents com les meves al dir "no m'agrada el blau" acaben caient. Difícilment l'hagués triat jo però em va arribar per sorpresa com a part de l'enviament d'un "carder's club"al que vaig estar suscrita durant uns mesos; i una vegada les fibres entren a casa no les desprecio.

Aquesta vegada el repte ha estat filar singles des de batts fets per mi. La llana resultant és suau, molt suau, per a la composició de la fibra, però té un aspecte una mica "fuzzy" (pelut) al tenir el seu origen en batts.

IMG_7285
Un color poco mío, ¿verdad? pero a veces incluso afirmaciones tan contundentes como las mías al decir "no me gusta el azul" acaban cayendo. Difícilmente lo hubiera escogido yo pero me llegó por sorpresa como parte de un envío de un "carder's club" al que estuve suscrita durante unos meses; y una vez las fibras entran en mi casa no las desprecio.

Esta vez el reto ha sido hilar singles desde batts hechos por mi. La lana resultante es suave, muy suave, por la composición de la fibra, pero tiene un aspecto un poco "fuzzy" (peludo) al tener su origen en batts.
IMG_7341

6 comentaris:

Belen ha dit...

oooh! que maco! jo si que sóc de blaus i la trobo preciosa.

petons

Laia ha dit...

Jo sóc com tu, no m'agrada el blau, però he de dir que aquest blau és preciós, i no ho dic per quedar bé. I l'aspecte que té un cop filada m'agrada molt.

Prunila ha dit...

un blau que recorda l'aigua ... preciosa Nu!

Silks ha dit...

Preciòs aquest color blau!!!.

Petons.

Sunsun ha dit...

Me la miro i me la miro, i no faig més que pensar que si me la posessis en un cucurutxo, me la menjava!
jajajaja

Mercè ha dit...

La piscina i la llana és una relació de conceptes impactant.