dimarts, 13 de setembre del 2011

Easy handspun mittens #1

IMG_7304


Patró/patrón: Easy handspun mittens by Vera Brosgol.
Llana/lana: Handspun. SCF Gay Abandon. Finn top.
Agulles/agujas: 2'5mm i/y 3'00mm

Un dels problemes de la llana filada a mà és trobar un patró apte. Solen ser de mil colors i rarament tinc més de 100g de fibra, de manera que només es poden fer projectes petits que necessitin poca llana. Aquesta vegada però, semblava que la llana no s'acabés mai perquè he pogut fer 3 parells gairebé iguals. Els primers els vaig regalar sense haver-los fotografia't. Els segons els teniu aquí i estic decidida a quedar-me'ls. Dels tercers espero fer les fotos aviat....

Vaig escollir una llana d'un sol cap i això fa que els guants tinguin una aparença molt esponjosa. Pero una cosa que no vaig tenir en compte es que els singles son llanes delicades amb poca resistencia. Els guants per la seva banda han d'aguantar molt roçament, de manera que és possible que en poc temps facin boletes o claregin. La propera vegada provaré amb un 2 ply.

IMG_7307

Uno de los problemas de la lana hilada a mana es encontrar un patrón apto. Suelen ser de mil colores y raramente tengo más de 100g de fibra, de manera que sólo pueden hacerse proyectos pequeños que necesiten poca lana. Sin embargo, esta vez parecía que la lana no se acabara nunca porque he podido hacer tres pares casi iguales. Los primeros los regalé sin tener la oportunidad de tormar ninguna foto. Los segundos los tenéis aquí y estoy decida a quedármelos. De los terceros espero tener fotos prontos y también serán regalados.


Elegí una lana de una sola hebra y ello da a los guantes una apariencia muy esponjosa. Aún así, no creo que fuera la mejor elección. Los singles son lanas delicadas con poca resistencia. En cambio, los guantes tienen que aguantar mucho roce, así que es muy posible que en poco tiempo hagan bolitas. La próxima vez probaré con un 2 ply.

IMG_7306


11 comentaris:

elsenyordelosganchillos ha dit...

No sé si faran boletes o no... però a les fotos es veuen genials!!

albis ha dit...

A mi m'agraden molt aquestes mitenes, però sempre que me les miro tinc la sensaxió que em sobrarà llana i això és pitjor quan es tracta de handspun!

Tnuk ha dit...

Que preciosidad.. Me encantaría hacerme unos para este invierno..
Besets..

Fils i robes ha dit...

Oleeeeeé.........súper ben fetes!!!!

LEONOR ha dit...

T'han quedat molt bé. Dona la sensació que són molt suaus i confortables.

Mercè ha dit...

És que els guants surten súper econòmics :). Els singles tenen aquest problema, que són més delicats, però els colors de la fibra queden tan bé, sense mescles aleatòries ni res que és temptador deixar la llana com a singles. Molt macos :)

filrosa ha dit...

no se si passarà això que dius, però només per fer la foto val la pena, son preciosos

Laia ha dit...

T'han quedat molt macos i els colors preciosos. Esperem que no s'espatllin molt aviat.

Eva ha dit...

Están preciosos. Y si, con una apariencia super esponjosa.
genial

Mar Joaquín ha dit...

Doncs t'han quedat preciosos!!!

Asunción ha dit...

¡Qué bonicos!! M'encanten.