dimarts, 15 de març del 2011

La brassière



Patró/patrón: La brassière. La 3ème bébé de la Droguerie.
Llana/lana: Blue Ribbon. Handspun.
Agulles/agujas: 2'75mm.


Feia més temps del que publicament es pot reconéixer que tenia acabada aquesta jaqueteta de bebé pendent només de cosir-li els tres botonets. Ara però també m'hauré d'esperar fins després de l'estiu per veure-li posada a la que serà la meva fillola. Espero tenir paciència...:)

Avui que he mirat enrere per buscar els orígens del projecte, m'he fixat que està teixida amb una de les primeres llanes que vaig filar. A les fotos encara es veu com la torció no acaba de ser del tot uniforme, però curiosament és una cosa que només es veu a la troca ja que al teixir-la queda totalment dissimulat. En canvi, l'efecte contrari, l'excés de torció, es nota molt més en el teixit. Petites cosetes de les que et vas adonant amb l'experiència i es que sembla que desde mitjans del 2009 quan vaig començar a filar, fins ara, hagi passat una eternitat!

Hacía mucho más tiempo del que públicamente se puede reconocer que tenía acabada esta chaquetita de bebé, pendiente sólo de coserle los botoncitos. Lista ahora, tendré sin embargo que esperarme hasta después de verano para vérsela puesta a la que será mi ahijada. Espero tener paciencia...:)

Hoy que he mirado atrás para buscar los orígenes del proyecto me he fijado que está tejida con una de mis primeras lanas hiladas a mano. En las fotos se ve como la torción no acaba de ser del todo uniforme, pero curiosamente es una cosa que sólo se ve en la madeja porque una vez tejida el efecto/defecto queda totalmente disimulado. En cambio, por el contrario el exceso de torsión se nota mucho más en el tejido. Pequeñas cosas de las que te vas dando cuenta con la experiencia y es que parece que desde mediados de 2009 cuando empecé a tejer, hasta ahora, haya pasado una eternidad!

15 comentaris:

Fils i robes ha dit...

ufffffff....que maca t'ha quedat!!!tan la llana com el disseny!! Es difícil de fer?

albis ha dit...

T'ha quedat preciosa, quina madrina més enrotllada!

Lua ha dit...

Quina preciositat! t'ha quedat una monada, i amb aquesta llana ja ni diguem... m'encanta!!! :)

Mercè ha dit...

Uns colors molt macos

Patricia ha dit...

Que bonito¡, yo también tejí este patrón pero para mí :)

laia.altimir ha dit...

Que bonica que estarà la "nostra nena" amb aquesta jaqueteta.... Però no facis coses tant i tant xules que em costarà molt de superar guapa!!!
Petons i fins aviat

Unknown ha dit...

Las lanas que pones son preciosas, sería mucho preguntar donde las consigues?

Laia ha dit...

M'encanta aquesta jaqueteta, segur que li agradarà!

Anònim ha dit...

la nena .... (no del tot confirmat) no pot opinar, però segur que li encanta, sinó no hi hauria teories genètiques !!!!

Bárbara ha dit...

Qué monada!
algo habremos avanzado con tanta práctica, digo yo :)

Sunsun ha dit...

Maquíssima!!

Trapule ha dit...

Senzill, elegant i amb una llana molt maca.

greta ha dit...

Muy bonita, los colores muy acertados para una niña, al menos empieza con buen pie, jejeje pedazo madrina que se ha pillado, otra cosa quizá no pero seguro que llevara unos modelazos preciosos y hechos con amor, no se puede pedir más.

Eva ha dit...

Oooooooh!!! qué bonita y la lana es fantástica, preciosa, enhorabuena .
Saludos
eva

Eva ha dit...

Me encanta esta chaqueta. Creo que es facil y muy apropiada para las crias.

Saludos, Eva.