dijous, 30 de desembre del 2010

Sagano shawl #2

Patró/patrón: Sagano shawl by Laura Chau.
Llana/lana: Menestra. Handspun
Agulles/agujas: 5'00mm.

La segona versió d'aquest xal també teixida amb llana filada a mà. Aquest el vaig començar seguint el patró original però després de donar-li unes quantes voltes i mirar-me'l i mirar-me'l, al final vaig decidir desfer-lo i tornar-lo a començar seguint les mateixes modificacions que havia introduït a l'anterior. Crec que ha valgut la pena perquè sinó no hagués estat capaç de treure'm del cap les línies d'estrelletes assimètriques. La contra ha estat però, que he hagut de tirar un bon tros de llana. La combinació 50% seda i merino filada com a singles era massa delicada. Costava molt de desfer però a més es feia malvé de seguida.

La segunda versión de este chal también tejida con lana hilada a mano. Éste lo empecé siguiendo el patrón original pero después de darle unas cuantas vueltas al tema y mirármelo varias veces, al final decidí deshacerlo y volver a empezar siguiendo las mismas modificaciones que había introducido en el anterior. Creo que ha valido la pena porque sino no hubiera sido capaz de sacarme de la cabeza las líneas de estrellitas asimétricas. La contra ha sido sin embargo, que he tenido que tirar un buen trozo de lana. La combinación 50% seda y merino hilada como singles era demasiado delicada. Costaba mucho de deshacer pero además, quedaba estropeada.


10 comentaris:

albis ha dit...

Preciós, m'agrada molt aquest punt d'estrella.

Fils i robes ha dit...

M' agradaria fer-te una pregunta.Jo veig per els blogs uns xals preciosos, d'on es treuen els patrons? pk a vegades he visitat alguna web però tot és en anglès o be les abreviatures amb altres idiomes no se de què em parlen, en canvi he fet molt punt de mitja i de ganchet. Tu em podries dir com ho podria sollucionar? Gràcies.

Fils i robes ha dit...

el meu mail és montserrat.macia@gmail.com el teu no l'he vist

laia.altimir ha dit...

L'altre em dia em vas dir que era una artista (ja sé que t'agrada quedar bé), però aquí jo crec que L'ARTISTA ets tu.
És un xal preciós, m'encanten les estrelletes i de color blau (encara que sé que no és el teu color) seria ideal,.... Bona idea per regal de reis, je, je, je...
Ah! i bona entrada d'any a tothom!!!

rosalia ha dit...

Realment genial!
Que tinguis un bon any!

Laia ha dit...

Que maco i es veu super calentó!

Mercè ha dit...

Queda súper bonica aquesta llana teixida, els colors m'encanten.

Mar Joaquín ha dit...

El fil ja era preciós, i el xal, uf!! molt maco el resultat
I els colors preciosos!!!

greta ha dit...

Feliç Any nou guapa, el chal precioso, este punto lo encuentro muy bonito.

Anònim ha dit...

Tengo este patron y,no obstante,que aun no lo tejo, pienso al igual que tu : que las estrellas deben quedar asimetricas; gracias por comentarlo :-D...Se me olvida!, me gusta lo que tejes y como lo tejes,quiza sea porque hay similitud de gustos pero,lo haces mejor que yo :-)