dissabte, 9 d’octubre de 2010

Menestra


Una de les meves assignatures pendents són els singles. Com aconseguir que surtin perfectes? doncs suposo que amb molta pràctica. Després dels singles amb els que vaig fer el citron i de teixir les "Flors seques", em vaig proposar aconseguir convertir en singles una barreja de merino/seda. Temps enrere ho havia intentat i no hi va haver manera. Aquesta vegada després d'algun intent fallit ho vaig aconseguir. Això si, la meva intenció era aconseguir una llana gruixuda i només vaig aconseguir que la llana s'agafés posant una ràtio més ràpida que automàticament va portar a què la llana sortís més prima.

I ara el dilema és pensar què en faig. Els colors són tan particulars...

Una de mis asignaturas pendientes son los singles. ¿cómo conseguir que salgan perfectos? supongo que con mucha práctica. Después de los singles con los que tejí el citron y de tejer un cuello con "Flors seques", me propuse lograr convertir en singles una mezcla de merino/seda. Tiempo atrás lo intenté pero no hubo manera. Esta vez, después de algún intento fallido lo logré. Eso sí, mi intención era obtener una lana gruesa pero sólo conseguí que la lana quedara sujeta poniendo una ratio más rápida, hecho que automáticamente llevó a qué la lana saliera más fina.

Y ahora el dilema es pensar que hago con ella. La combinación de colores es tan particular...


6 comentaris:

albis ha dit...

Jo també estic ara mateix intentant fer un single amb merino i seda i no ho veig gens clar. I ara m'he desanimat encara més, si a tu no et surto jo ja em puc retirar!

Gemma ha dit...

Qué tal unos mitones??? O un gorro! Qué colores tan bonitos...

Mercè ha dit...

Per ara la pots deixar a la balda fins que trobis el model perfecte, ja farà la seva funció de decoració, els colors són molt bonics. A mi em passa igual amb els singles, és difícil aconseguir que surtin uniformes, i més si intentes que siguin gruixuts.
Pel que deies dels guants/mànigues, potser a tu no et molestin, a més si te'ls poses amb mànigues 3/4, seran més còmodes (jo també ho provaré).

Pilar ha dit...

Hmmm, los colores son muy especiales, pero preciosos. Yo haría una boina calada, y con los restos unos mitones a rayas. Es que ya los veo :)

greta ha dit...

Es muy bonita, dejala reposar un tiempo, y en algún momento veras un patrón bonito y perfecto para ella.

Lua ha dit...

quina preciositat de colors i de llana... ara mateix no et sabria dir què pots fer-te, però crec que facis el que facis et quedarà preciós, com tot el que fas. Petonets!