diumenge, 5 de desembre del 2010

Northwest wind


Fibra: Sweet Georgia Yarns. Northwest wind. February 2010 fibre club.
85% kid mohair, 13% nylon, 2% merino.
Singles.

Els que em coneixeu una miquesta sabeu que el blau no és el meu color. No és que últimament estigui canviant d'opinió, però vaig rebre aquesta fibra en un club i tenia dues alternatives: o bé la deixava eternament al fons de tot de la caixa de les fibres, o bé la filava.

Al tenir una altra proporció de mohair vaig pensar que podria filar-la amb una altra fibra per a suavitzar-la. D'aquí en va sortir la Denim 100% silk que us vaig ensanyar en un post fa unes setmanes. Com que el color va quedar massa clar no vaig poder fer servir el fil de seda per torçar-la i al final vaig decidir deixar-la com a single.

Los que me conocéis un poquito sabéis que el azul no es mi color. No es que últimamente esté cambiando de opinión pero recibí esta fibra en un club y tenía dos alternativas: o la dejaba eternamente al fondo de la caja de la fibra, o la hilaba.

Al tener una alta proporción de mohair decidí que podría hilarla con otra fibra para suavizarla. De aquí salió Denim 100% silk que os enseñé en un post hace algunas semanas. Como el color quedó demasiado claro no pude utilizar el hilo de seda y al final decidí dejarla como un single.


6 comentaris:

albis ha dit...

Uau, t'han quedat super bé aquests singles, quina enveja em fas! I el color és preciós, és com una nit d'estiu.

greta ha dit...

Ya la había comentado en Ravelry pero no me importa repetirme así que es preciosa y el color me encanta.

Pioggia ha dit...

A mí sí que me gusta el color... pero tú ya sabes que tiendo a los azules. ¿Qué piensas tejer con ellos? Mi experiencia con los "singles" es que el tejido queda inclinado.

Patricia ha dit...

Que bonita¡

Anne Marie ha dit...

Pues a mi me encanta! :-)

la vie sur un fil ha dit...

Quina passada! M'encanta el color i el nom és molt acertat! A veure quin projecte te'n surt!
Clara