divendres, 21 de maig del 2010

Skew o swapetines

Patró/patrón: Skew. Knitty, winter 2009.
Llana/lana: Lorna's laces shepherd sock multi.
Agulles/agujas: 2,5 mm.


Ara que la meva "sorpresa" ja ha rebut els seus mitjons ja us puc presentar el projecte. Aparentment uns mitjons llisos però en els que els punts pugen en diagonal, fet que els converteix en una autèntica obra d'ingenieria. Acabats els dos mitjons encara no puc arribar a entendre com la dissenyadora va ser capaç primer d'imaginar el patró i després d'imaginar la construcció. Al teixir el primer mitjó no vaig poder entendre la construcció fins que vaig haver acabat completament el taló. I a l'hora de fer el segon, m'ho vaig haver de remirar tot una segona vegada. Els meus comentaris os semblaran estranys si a més a més us dic que, per contra, si segeixes les instruccions no és un patró difícil.

En definitiva, un patró d'aquells que haurien d'estar en la llista de qualsevol teixidora que tingui interès en el disseny i en la construcció en punt. Si em feu comparar la sensació que he tingut al acabar-los ha estat similar a aquella que vaig tenir quan vaig aconseguir plegar la BSJ de la EZ.

Ahora que mi "sorprendida" ya ha recibido sus calcetines ya os puedo presentar el proyecto. Aparentemente son unos calcetines lisos pero en los que los puntos suben en diagonal, hecho que los convierte en una auténtica obra de ingeniería. Acabados los dos calcetines aún no puedo llegar a enender como la diseñadora fue capaz, primero de imaginar el patrón y luego la construcción. Al tejer el primer calcetín no pude entender la construcción hasta que tuve el talón completament acabado. Y a la hora de hacer el segundo, me lo tuve que remirar todo una segunda. Mis comentarios os pareceran raros si además os digo que, por contra, si sigues las instrucciones no es un patrón difícil.

En definitiva, un patró de esos que debería estar en la lista de cualquier tejedora que tenga interés en el diseño y en la construcción del punto. Si me hacéis comprar la sensación que he tenido en acabarlos, os diré que es similar a la que tuve cuando conseguí plegar la BSJ de EZ.


7 comentaris:

albis ha dit...

Són mooooooooooolt xulos, m'encanten, i el color és preciós!! Quines ganes tinc de fer-los, ai, senyor, a veure quan m'hi poso! (em fan una mica de mandra)

Mercè ha dit...

T'han quedat perfectes, és cert que el patró és molt curiós, però queda molt bé amb llanes de colors.

ramon ha dit...

Molt macos, Nu!

Prunila ha dit...

Hola Nu!!!! el color que has ecullit va perfecte amb aquest patró... entre nosaltres: encara no se si m'agrada o no el patró, fa dies que el tinc al cap, el punt en diagonal me fa un efecte raro ... una abraçada i bona primavera :)

rosalia ha dit...

Realment macos.

Ruth ha dit...

mira que tengo ganas de hacerme unos.... que color más chulo!

Irene ha dit...

Hola! Me encantan, qué bonitos! Sabes dónde podría conseguir el patrón? Gracias!