dimarts, 25 de maig del 2010

2 x 3

llana/lana: Lorna's laces shepherd sock multi.
Agulles/agujas: 2'5mm.

Sembla que totes les meves amigues es van posar d'acord per quedar-se embarassades i tenir bebés en la mateixa época i en el cas de les destinatàries d'aquests mitjonets fins i tot el mateix dia. Encara que costi de creure, hi ha tres parells de mitjons per a tres nenes que van decidir néixer el mateix dia. Dues són bessones però la tercera no.

El patró dels mitjons és el bàsic per a bebés que faig servir últimament (recordo que us dec un patró...ups) amb algunes variants. He utilitzat llanes, totes fuxies però de tons diferents i en un parell vaig decidir posar-hi una trena de punts girats al lateral. Petites modificacions que fan cada parell únic.
Parece que todas mis amigas se pusieron de acuerdo para quedarse embarazadas y tener los bebés en la misma época del año y en el caso de las destinatarias de estos calcetines hasta en el día. Aunque cueste de creer, hay tres pares para tres niñas distintas que decidieron nacer todas el mismo día. Són son gemelas pero la tercera no.

El patrón de los calcetines es el básico para bebés que utilizo últimamente (recuerdo que os debo un patrón...ups) con algunas variantes. He utilizado lanas, todas fuxias pero de tonos distintos y en un par decidí poner una trenza de puntos girados al lateral. Pequeños cambios que hacen cadda par único.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Veig que sembla una epidèmia: entre setembre i octubre en neixen tres bebés!!! estic que no m'arriben les agulles! Ah, i per la meva feina, dons què farem, ja sortirà alguna cosa, espero :S
Ptns!

Mercè ha dit...

Aquestes nenes tenen sort de tenir una "tieta" tan manyosa, molt bonics!