dijous, 25 de febrer del 2010

Rose blossoms

Patró/patrón: propi/propio.
Llana/lana: Katia Perú.
Agulles/agujas: 5 mm.

Un vespre del passat Nadal, a casa d'una amiga, vaig agafar les agulles, li vaig robar una troca de llana i vaig començar a texir en rodó improvitzant totalment. Unes setmanes més tard la distracció d'un vespre plujós s'ha convertit en aquest gorro. No vaig pensar en el seu moment en prendre notes del que estava fent i ara mateix seria incapaç d'escriure el patró ja que està ple de cables i canvis d'inici de volta. Potser amb paciència més endavant...

No havia teixit mai amb la Katia Perú però després d'aquesta experiència he de dir que repetiré. La llana és molt suau i fàcil de treballar i a més té una amplia gama de colors molt vius al costat d'una gran varietat de tons naturals. Què més li pots demanar a una llana?


Una noche de las pasadas Navidades, en casa de una amiga, cogí las agujas, le robé un ovillo de lana y empecé a tejer en redondo improvisando totalmente. Unas semanas más tarde la distracción de una noche lluviosa se ha convertido en este gorro. No pensé en su momento en tomar notas de lo que hacía y ahora sería incapaz de escribir el patrón puesto que está lleno de cables y cambios de inicio de vuelta para que cuadren. Quizás con paciencia más adelante...

No havia tejido nunca con Katia Perú pero despues de esta experiencia debo decir que repetiré. La lana es muy suave y fácil de trabajar. Además tiene una amplia gama de colores muy vivos, al lado de una gran variedad de tonos naturales. ¿Qué más se le puede pedir a una lana?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No em puc creure que fos gràcies a mi que descobrissis la Katia Peru, és fantàstica!!!!! Bonic gorro... començat de la manera més tonta.

albis ha dit...

Quina llàstima que no hagis escrit el patró, perquè és ben maco!!

Mercè ha dit...

M'agrada! S'assembla a algun motiu calat dels que surten als llibres, però sense calats, és elegant.
A veure si fas memòria i pots escriure el patró

la vie sur un fil ha dit...

m'encanta el color! que xulo!

ramon ha dit...

Noia, ets una artista.
Tot improvisant i et surt una gorra preciosa.

issa ha dit...

Doncs has de provar a recordar...

greta ha dit...

Es súper bonito, intenta hacer memoria sería una pena que no pudieras recordarlo.

dominiqueknitting ha dit...

sometimes improvising gives the best results... very nice hat!

DIDAL BLAU ha dit...

Molt bonic i certament aquesta llana es una meravella :)