diumenge, 25 d’octubre de 2009

Aigua

50% bambú-50%merino. Spunky Eclectic Club. Beach Day. July.
2ply. 318m/87g.

La fibra de juliol de l'Spunky Eclectic Club es deia Beach Day. Al principi no li trobava cap mena de sentit al nom però a mesura que l'anava filant em van començar a sortir uns tons que em recordaven al color de l'aigua d'algunes cales d'aigües cristalines. Estaré mirant l'estiu amb nostàlgia?

És la meva primera experiència amb una fibra amb bambú. El bambú li dóna una mica de brillantor i suavitat però a l'hora de filar la fibra no llisca igual de bé que la llana.

La fibra de julio del Spunky Eclectic Club se llamaba Beach Day. Al principio no le encontraba ningún tipo de sentido al nombre pero a medida que la iba hilando empezaron a salir unos tonos que me recordaban al color del agua de algunas calas de aguas cristalinas. ¿Estaré mirando el verano con nostalgia?

Es mi primera experiencia con una fibra con bambú. Éste le da un poco de brillo y suavidad pero a la hora de hilar, la fibra no se desliza igual de bien que la lana.

6 comentaris:

Mercè ha dit...

Les teves impresions son interessants, jo mai he emprat bambú, s'haurà de provar. Molt bonic

greta ha dit...

Que bonita, yo tampoco he probado con otra fibra que no sea merino, menos mal que siempre te tenemos de avanzadilla y vas abriendo camino.

Un peto

ramon ha dit...

Molt maca, Nutsue!
Ja saps que et faràs amb aquesta fibra?

albis ha dit...

Uau!! Bambú! Què atrevida i professional, molt maca!

Cannnela ha dit...

Qué bonita! Es color cala escondida total :)
Tengo que volver a darle una oportunidad a unas fibras que andan por ahí tiradillas.

Lolita Blahnik ha dit...

Sera mas dificil de hilar pero es preciosa. A mi me encnata tejer bambu, siempre he obtenido buenos resultados con esa fibra.