divendres, 29 de maig de 2009

Verds

1 ply

100% merino, 2 ply
50g/298m

Aquesta llana la vaig començar a filar-la fa més de 6 mesos. Vaig fer els primers 25g la tardor passada i fa unes setmanes, després de l'aventura de la roda, em vaig tornar a animar amb el fus. El fil individual tenia molta torció i es veia fort i regular, però quan l'he torçut em sembla que per evitar posar-li massa torció i que s'enrotllés sobre si mateixa, m'ha quedat una mica fluix. Suposo que és una qüestió de buscar el punt just...

I aquí teniu la resta de l'experiència. Una mala caiguda. Encara es pot fer servir però és més incómode i evidentment el podré carregar menys.

Esta lana la empecé a hilar hace más de 6 meses. Hice los primeros 25g en otoño y hace unas semanas, después de la aventura de la rueca, volví a animarme con el huso. El hilo de una sola hebra tenía bastante torción y se veía fuerte y regular, pero torcido en dos hebras creo que ha quedado un poco flojo. No quise darle demasiado giro porque se enrollaba y opté por dejarlo en el punto que quedaba lacio. En contrapartida me ha quedado flojo. Supongo que será cuestión de buscar el punto justo.

Y aquí tenéis el resto de la experiencia. Una mala caída. Aún puede utilizarse pero resulta más incómodo y evidentemente podré cargarlo menos.

5 comentaris:

Belén ha dit...

que maco t'ha quedat nuria... i com no verd, el teu color!

petons

greta ha dit...

Que bonita, yo este fin de semana me comprare un huso, para probar. Pero de aquí a que me salgo algo como esto...creo que pasara tiempo.

Un petonet

ramon ha dit...

Ostres, quins colors més macos. M'hauré d'aficionar a això de tenyir i filar.

Belén, Belén... que el seu color és el gris!

PitiKnitz ha dit...

Quina llana més maca! Els colors són fantàstics noia! M'encanten!!

Em sap molt greu que s'hagi patat el fus. De veritat no he vist fus més maco! I si l'envies al home de UK?

Però... potser h'arribat el moment de comprar la roda?!

Luisilla ha dit...

Quina enveja noia, com m'agradaria aprendre a filar... t'ha quedat molt maco aquest verd! (del kiri, manies meves, però cada vegada m'agrada menys les llanes amb pels, brrr). Molts petons wapa!