dijous, 21 de maig de 2009

Tints

Fa uns dies vaig estar fent unes proves amb els tints que Tintes Iberia ens va regalar a través de BK. En el meu cas vaig tenyir llana cardada per poder-la filar després. La técnica utilitzada millor no us l'explico perquè diguem que vaig estar impovitzant una mica aplicant en part coses que havia llegit per internet, en part el sentit comú.

El resultat no és dolent. Els colors de la llana són macos i intensos. La pega és que la llana ha afeltrat una mica per les puntes i l'exterior, de manera que ha perdut aquell aspecte d'esponjositat que tenia abans de tenyir-la. Tot i així, la part interior crec que està perfecta i quan separi les fibres es podrà filar perfectament. Ara només em falta que m'hi posi!

Hace unos días estuve haciendo unas pruebas con los tintes que Tinyes Iberia nos regaló a través de BK. En mi caso estuve tiñendo lana para poderla hilar después. La técnica utilizada mejor no os la cuento porque estuve improvisando un poco. En parte tomé algunas ideas de internet y en parte utilicé el sentido común.

El resultado no es malo. Los colores de la lana me gustan y son intensos. La pega es que la lana ha afieltrado un poco por las puntas y el exterior, de modo que ha perdido el aspecto de esponjosidad que tenía antes de teñirla. Aún así, la parte interior crec que está perfectamente y cuando separe las fibras podrá hilarse perfectamente. ¡Ahora sólo me falta ponerme!

7 comentaris:

El Didal Blau ha dit...

Els colors em semblen fantasics!
Ja veig que aquests tints tenen moltes possibilitats...
Ja ens aniras mostrant el que fas.

albis ha dit...

Uau, el verd és espectacular. Ja m'explicaràs com t'ho has fet per donar-li aquestes diferents tonalitats, perquè jo fa dies que penso en fer una cosa així i com no he tenyit en ma vida no sé exactament com fer-ho. Petonets.

Lua ha dit...

Ostres nena, molt bé, no??? i aquestes tonalitats... m'agraden molt!! uffff, no sé pas com es fa, pero t'ha quedat precios!!! ara a filar! se t'ha girat feina, eh?

un petonas, guapa!

Mercè ha dit...

T'han quedat precioses, la segona m'encanta! El feltrat sol ser un problema a l'hora de tenyir, però moltes vegades ho sembla més que ho està i quan separes les fibres es poden filar bé. Molta sort!

greta ha dit...

Todas están preciosas pero yo tengo más debilidad por los rojos, aun y así a las de color verde no les haría un feo.

Un peto guapa

ramon ha dit...

Però quins colors més macos!

Porteu les olles i dilluns tutorial de tenyir a BK!

Belén ha dit...

m'encanten els colors, t'ha quedat molt be!

petons