dijous, 30 d’abril del 2009

Anatole le raton laveur

El mes de novembre passat, el primer cap de setmana que vaig estar a París era el Saló Marie Claire Idees. Vaig caure doblement. No em vaig resistir a la temptació de treure-hi el cap, ni a sortir d'allà amb alguna cosa. Com que de parades de punt no hi havia massa cosa vaig tonar cap a casa amb un kit per cosir-me un castor. Em sembla que durant les dues primeres setmanes d'estar-se a casa li vaig cosir a mà les potes i la cua, però llavors vaig arribar a la conclusió que trigava hores...així que ho vaig deixar per a fer-ho amb la màquina de cosir. Així ha estat en el son de l'oblit durant uns quants mesos fins que vaig decidir despertar-lo per a provar la nova màquina de cosir. Ara està acabat però em sembla que a ell li hagués agradat que practiqués una mica més abans de fer-li les costures (ejem). L'altre detall és que sense voler li he cosit los potes del revés...per a la propera m'ho hauré de mirar millor això...(ejem).

En noviembre pasado, el primer fin de semana que pasé en París era el Salón Marie Claire Idees. Caí doblemente. No pude resistirme a la tentació de ir, ni de salir de ahí con algo. Y el elegido fue Anatole, el castor. Creo que durante las dos primeras semanas en las que se estuvo en casa, le cosí las patas y la cola a mano, pero entonces llegué a la conclusión que se tardaba mucho y decidí esperarme a tener una máquina de coser. Así que el pobre se estuvo en el sueño del olvido hasta que el fin de semana pasado decidí rescatarlo para estrenar la máquina de coser nueva. Ahora ya está acabado pero creo que a él le hubiera gustado que practicara un poco más antes de hacer las costuras (ejem). El otro detalle es que sin querer le cosí las partas del revés...la próxima vez me lo tendré que mirar mejor...(ejem)

9 comentaris:

Mercè ha dit...

Ca, segur que està molt content que hagueu après junts, i les potes...ja s'hi acostumarà, a casa meva va néixer una vegada una ruca amb les potes del davant girades (els colzes) i amb el temps corria i tot :)

Belen ha dit...

quina monada, el trobo super graciós... aiiiii!!

petons

Belen ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lua ha dit...

jeje, t'ha quedat una monada nena!!! i les potetes... ja veus.. no importa... així té un toc diferent! ;)

petons!

Martins ha dit...

és molt catxondo i graciós. i la jaqueta per el casament de demà??

ramon ha dit...

Je, què bufó!

greta ha dit...

Que bonito y gracioso, lo de las patitas es por que lo dices tú por que realmente da el pego.

Un petonet

Unknown ha dit...

Molt simpàtic Nut! realment cosir a mà és una mica pesat, millor a màquina. Del pà no en queda res! estava boníssim! molts petons wapa!

Pioggia ha dit...

Pero si te quedó muy bien, ya quisiera yo imitarte. Eso sí, sospecho que se trata de un mapache y no de un castor, por el antifaz y los anillos de la cola.