dimarts, 9 de desembre del 2008

Brussels at Christmas

El premi de decoració de Nadal, i a falta de veure el Portal de l'Angel, se l'emporta Brussel.les. A la Grand Place proposen una decoració molt moderna i totalment innovadora. Només vaig aconseguir un parell de fotos decents però ja he vist que no sóc la única que s'ha deixat impressionar per l'espectacle i al Youtube es poden trobar uns quants videos.

El premio de decoraciónn de Navidad, y a falta de ver el Portal de l'Àngel, se lo lleva Bruselas. A la Grand Place proponen una decoración muy moderna y totalmente innovadora. Sólo conseguí un par de fotos decentes pero ya he visto que no soy la única que se ha dejado impresionar por el espectáculo y al Youtube es se pueden encontrar unos cuantos vídeos.

13 comentaris:

ramon ha dit...

Peaso fotògrafa, Núria! Són teves les fotografies?

Belen ha dit...

oooohhh! que maco nena!
les fotos estan genials i més sent de nit!!

petons

Lua ha dit...

Oh... sí, que maco! preciós!!!
petonets guapa!!!

albis ha dit...

És preciós! No crec que superi el Portal de l'Àngel ni de bon tros.

Mercè ha dit...

Uau, quines coses més precioses que estàs veient, no perd el temps! Que t'ho passis molt bé!

Unknown ha dit...

Maquissim! i a veure si és veritat i ens trobem a la propera, que jo ara tindré força dies de vacances i suposo que podrè anar al menys un.
Petons.

Queta ha dit...

núria, el portal de l'àngel fa PENA!! aquest any amb la història de la crisi Barcelona fa grima, ja ho veuràs quan vinguis, que serà aviat!!! A

Lolita Blahnik ha dit...

que bonito esta todo por bruselas...

Rita ha dit...

Envidia????... Yo si que tengo los dientes rallando el parquet!!!... Paris, Bruselas... Nutsue Fog te llamaré a partir de ahora ^_^.

Un beso y FELICES FIEEEEESTAS!

Unknown ha dit...

Jo en tinc tres de la Judith Duran i tots m'agraden molt, però aquest té coses molt i molt maques. Demana-te'l per reis sense cap remordiment, segur que en treus profit. Un petò.

Anònim ha dit...

Qué suerte tienes de estar por ahí justo en estas fechas. Espero que pases unas navidades preciosas.

Prunila ha dit...

Hola Nu!!! He passat per aqui per dir-te molt Bon Nadal... un petó!

Unknown ha dit...

Gràcies Nut! ja l'he acabat el Seraphim, nomès queda bloquejar-lo i llestos. Va ser un plaer coneixe't, no se quan podrè tornar a BK, així que Feliç any nou!