dijous, 12 de juliol de 2012

Grandes descubrimientos laneros...o no

_MG_9614

¿Habéis tenido nunca la impresión de haber descubierto la sopa de ajo? Eso me pensé yo cuando me encapriché de estas diminutas agujas circulares en una tienda de Boston. Al poco rato mi opinión fue cambiando y, finalmente, al probarlas me di cuenta de porque la gente seguía tejiendo calcetines o bien con las dobles puntas, o con dos circulares o con la técnica del magic loop. La idea es buena porque te permite tejer en circular sin parar pero la verdad es que, en mi opinión, las agujas son demasiado pequeñas y se hace difícil cogerlas. Tejer no resulta cómodo. La parte positiva es que son fotogénicas!!!! ¿verdad?

10 comentaris:

albis ha dit...

Tinc entés que aquestes agulles són més aviat per a mànigues o coses així, amb un diàmetre un xic més gran, no? Però t'entenc, si jo les hagués trobades i me les haguessin vengut per a mitjons, les hagués comprat cegament. Gràcies per l'avís!

cristina ha dit...

te acostumbras rápido!!!!

MCKINLEY ha dit...

Està clar que les coses que s´han fet sempre tenen el seu sentit! La foto, fantástica. Una abraçada i bon cap de setmana.

Angelita ha dit...

Al final de todo te acostumbras y te resulta comodo, y como dices tu, una teje sin parar con ellas..


Ehy esos colores de la lanita esta preciosos!!!

Qe tengas un buen día!!!

rosa ha dit...

a mi m'agraden, però si no son còmodes perden tot l'encant, es cert

Desmadejalamadeja ha dit...

Jo tambe em vaig comprar unes d'aquestes i penso el mateix que tu, però saps perque m'han estat practiques? Per fer gorros pels mes petits de la familia...
Un peto guapa!

Alhana ha dit...

Són molt fotogèniques, la veritat, però només veure-les em fan dubtar de l'utilitat que puguen tindre. No estan els punts molt tirants quan treballes? Serà que jo sóc una fan de les agulles de doble punta...
Besets!

Laia ha dit...

Doncs jo estic fent uns mitjons amb unes que només fan 20cm, al principi era mooolt incomode, però ara ja m'hi estic acostumant.

LEONOR ha dit...

Pues si, la foto te ha quedado genial...

Lina ha dit...

Si, fotogénicas son un rato.