diumenge, 1 d’abril del 2012

Guerney wrap

_MG_8464

Patró/patrón: Guernsey wrap by Jared Flood
Llana/lana: Noro Cash Iroha
Agulles/agujas: 4'5mm

Quan estava preperant el meu viatge a USA tothom em deia que a la zona que anava hi feia molt de fred. Així que vaig decidir teixir-me una bufanda ben gran. Aquí la teniu, és preciosa, però està sense estrenar. Es veu que aquest any la primavera s'ha adelantat i tenim una temperatura entre 20 i 25ºC!

La llana la tenia al meu stash des de feia segles i la guardava com un tresor. Quan la vaig començar a teixir em va decepcionar. Té un tacte una mica aspre i fins i tot sembla acrilicosa (i només porta un 10% d'acrílic!), però la sorpresa va arribar quan la vaig rentar i bloquejar. Ha canviat totalment. Ara és suau i té una caiguda molt maca. A vegades les coses sorprenen!

IMG_8476

Cuando estava preparando mi viaje a USA todo el mundo me decía que a la zona a la que me dirigía hacía mucho frío. Así que decidí tejerme una bufanda bien grande. Aquí la tenéis, es preciosa pero está sin estrenar. Se ve que este año la primavera se ha adelantado y tenemos una temperatura entre 20 i 25ºC!


La lana la tenía en mi stash desde hacía siglos y la guardaba como si fuera un tesoro. Cuando empecé a tejerla me llevé una buena decepción. Tenía un tacto un poco áspero y parecía acrilicosa (y sólo lleva un 10% de acrílico!), pero la sorpresa llegó de nuevo cuando la lavé y bloqueé. Cambió totalmente. Ahora es suave y tiene una caída muy bonita. ¡A veces la cosas sorprenden doblemente!


IMG_8468

7 comentaris:

Alhana ha dit...

Ha quedat molt maca!
No m'haguera pensat mai que a Chicago tenen temperatures tan altes a principis de primavera. Però si aquí estem igual!

greta ha dit...

sencillamente preciosa.

rosalia ha dit...

Que maravilla, como un abrazo gigante!

Lua ha dit...

Ostres noia... quina preciositat... El patró el trobo maquíssim i el color també. T'ha quedat preciosa... Felicitats!! Petons!!!

Laia ha dit...

Jo també trobo que és molt maca :)

Anònim ha dit...

Impresionant!
Si vols a Andorra encara hi fa fresqueta, envia-me-la i te la vaig amortizant...
Una abraçada,
LAIA

Pepeta ha dit...

Tens coses precioses, quina enveja que et tinc per el que fas amb les agulles, a mi sempre se m'han resistit. Bessets