dilluns, 26 de març del 2012

Memphis

IMG_8398

En la meva propia versió d'una road movie americana, he aprofitat el "spring break" per anar fins a Memphis. Una ciutat petita però amb l'encant del Beale St. ple de locals amb grups tocant blues en directe i la "frikada" del viatge: Graceland, la casa d'Elvis Presley!

Per cert, no tot són viatges. Aquesta setmana també he pogut fer una primera incursió a una de les dues botigues de llana del poble (em vaig quedar amb la boca oberta) i quedar-me al seu stitch&bitch. El meu actual projecte: el Junberry shawl del Jared Flood amb una llana absolutament fantàstica a la que no em vaig poder resistir pel seu color, un morat molt intens.

_MG_8405

En mi versió de una road movie americana, he aprovechado el "spring break" para ir hasta Memphis. Una ciudad pequeña pero con el encanto de Beale St., lleno de locales musicales con grupos tocando blues en directo y la frikada del viaje: Graceland, la casa de Elvis Presley!


Por cierto, no todo son viajes. Esta semana también he podido hacer mi primera incursión a una de las dos tiendas de lana del pueblo (me quedé con la boca abierta) y quedarme a su stitch&bitch. Mi actual proyecto: el Junberry shawl de Jared Flood con una lana absolutamente fantástica que a la que no pude resistirme por su color, un morado muy intenso.


IMG_8409

6 comentaris:

Baby Lemonade ha dit...

Quina sort i quina enveja (sana)! jajaja jo l'any passat vaig fer un road trip de Nashville a San Francisco i Memphis em va sembla una ciutat trista... no se potser era el dia gris... :)

Candela ha dit...

OOhh, Beale St. i Graceland! Quins records. Jo no sóc gaire d'Elvis, però em va encantar la visita. I els estudis Sun, i tantes coses. Ara et toca posar-nos retratus de les llanes i del stitch&bitch.

Anna ha dit...

la última foto deu ser casa teva, no???

Laia ha dit...

Uau, quina enveja :)

PitiKnitz ha dit...

Nena.. que bé... però i les fotos del s&b?!?! ;-)

laia.altimir ha dit...

i quan dius que hem de venir-te a veure?