dilluns, 9 de gener del 2012

SCF - Rhinebeck

IMG_7801

Fibra: SCF. Rhinebeck. 100% Polwarth.
110g. 2 ply

Abans de començar a filar mai hagués dit que hi podien haver tantes varietats de llana amb característiques diferents. Últimament m'he proposat anar provant-ne de diferents pel simple gust d'aprendre i coneixer-les. Aquesta vegada li ha tocat el torn al Polwath, una varietat d'ovella originaria d'Austràlia, creada a través d'un creuament entre ovelles merines i de la raça lincoln. Com us podeu imaginar, el seu origen les ovelles merines fa que sigui una llana molt suau però en la meva opinió, amb més personalitat.

L'he filada com un 2 ply amb canvis de color progressius per a teixir aquestes manoples. Ara només falta que m'hi posi!

IMG_7802

Antes de empezar a hilar, nunca hubiera dicho que pudieran haber tantas variantes de lana con características distintas. Últimamente me he propuesto ir probando algunas por el simple gusto de aprender y conocerlas. Esta vez le ha tocado el turno al Polwarth, una variante de oveja originaria de Australia, creada a través de un cruce entre ovejas merinas y de la raza lincoln. Como os podéis imaginar, sus genes de oveja merina contribuyen a que tenga una lana muy suave pero, en mi opinión, con más personalidad que la raza pura.

La he hilado como un 2 ply con cambios de color progresivos para tejer estas manoplas. ¡Ahora sólo falta que me ponga a tejer!

IMG_7803

4 comentaris:

Silks ha dit...

La llana és d´uns colors preciosos!! I les manoples segur que queden genials amb aquesta llana tan xula!!!.

Petonets.

Anònim ha dit...

Realmente deliciosa. Y el patrón escogido aún más.

filrosa ha dit...

els colors realment encertats i la suavitat gairebé que se li nota, m'agrada molt

dominiqueknitting ha dit...

I can't wait to see your mittens. And you got me curious about Polwarth - soft like merino but with more personality... sounds interesting.