divendres, 9 de setembre del 2011

Girls love pink

IMG_7295

Fibra: 80% merino/ 20% angora.
2 ply. 226m/50g.

He vist la data de la meva última entrada i m'he adonat que sense voler-ho havien passat tres mesos. No he desaparegut, he tingut molta feina, he estat a l'altra banda del món i, sobretot, m'ha fet molta mandra posar-me a fer fotos de tots els projectes que tinc pendent d'ensenyar.

I mentres em poso seriosament amb el tema de les fotos, us ensenyo la meva última llana. Els colors són una mica "de nena", en absolut els meus preferits (per posarme) però és una de les coses més suaus que han passat per les meves mans últimament. A les fotos el color sembla més aviat vermellós-taronjós però en realitat la llana és de tons fuxies, liles i una mica de taronja i groc. Les vaig fer amb llum artificial perquè no em vaig poder esperar per a començar a teixir-la, volia tocar la suavitat de la llana teixida. També és veritat que gràcies a això us la puc ensenyar que sinó encara estaria esperant pacientment el seu torn! ;)

IMG_7287

He visto la fecha de mi última entrada y me he dado cuenta que sin querer-lo habían pasado tres meses. No he desaparecido, he tenido mucho trabajo, he estado al otro lado del mundo y, sobre todo, me ha hecho mucha pereza ponerme a hacer las fotos de todos los proyectos que tengo pendientes de enseñar.


Y mientras me pongo seriamente con el tema de las fotos, os enseño mi última lana. Los colores son un poco "de niña", en absoluto mis favoritos (para ponerme) pero es una de las cosas más suaves que han pasado por mis manos últimamente. A las fotos el color parece más bien rojizo-anaranjado pero en realidad la lana es de tonos fucsias, lilas y con un poco de naranja y amarillo. Las hice con luz artificial porque no podía esperar para empezar a tejerla, quería tocarla tejida. También es verdad que gracias a esto os la puedo enseñar que sino aún estaría esperando pacientemente su turno! ;)

11 comentaris:

Bárbara ha dit...

Es preciosa y parece megaesponjosa! que guay tenerte de vuelta :)

rosalia ha dit...

maquíssima!

greta ha dit...

Que bonita, me encanta en cualquiera de las dos fotos, jejeje

RoSa_RoSa ha dit...

Pues no sé si parece de niña pero a mí me encanta!!!

Mar Joaquín ha dit...

No se en directe, però així els colors m'encanten!!!
Llàstima no poder tocar-la....

Mercè ha dit...

:) Té uns colors molt vius, molt estimulant.

Laia ha dit...

Jo la trobo molt maca. I que has teixit amb ella?

laia.altimir ha dit...

Contenta de tornar-te a veure per aquí!!! Em sembla que ja sé per qui serà aquesta llana, ara toca esperar per saber que serà!!???!!!??????

Desmadejalamadeja ha dit...

Qué bonica que és i ha de tenir un tacte... Nomes les files per tu o tens venda en algun lloc, és que m'encanten totes les que fas.

Anònim ha dit...

A mí me encantan los colores que has descrito, jeje. Dan unas ganicas de hacer una almohada con ella, así, sin tejerla ni nada =)

Teresa ha dit...

Los colores son preciosos, y se ve tan mullida!!!