divendres, 22 d’abril del 2011

Ratllat



Patró/patrón: nº 10 Katia Bebés verano 2010.
Llana/lana: ovillos.com
Agulles/agujas: 2'5mm i/y 3'00mm.

Quantes vegades haureu llegit en aquest blog allò de "no torno a fer mai més un jersei amb costures (o una manteta, o ...) i he tornat a reincidir. Entre ratlles i peces tenia 1000 caps per remetar i em dóna la impressió que m'estat més estona cosint i amagant fils que teixint les peces. I més si tenim en compte que em vaig equivocar rematant fils i en vaig tallar un que no tocava...

El patró és una adaptació del nº 10 de la revista Katia Bebés de l'estiu passat. O potser hauria de dir que està inspirat en aquell patró perquè vaig canviar el "gauge", li vaig posar més ratlles i vaig allargar les mànigues. Res a veure amb l'original.

Està teixit amb amb un fil acrílic de microfibra que vaig comprar en una excursió a ovillos.com uns dos anys enrere. Prefereixo les fibres naturals però la veritat és que aquest fil no està gens malament. És suau i lleuger. La única pega és que té tendència a obrir-se i és una mica molest a l'hora de cosir o si se t'escapa un punt.

Els botons són de Fil d'Or. En volia uns de taronges però després de tres merceries sense trobar-ne (i no tenir ganes de baixar al centre) vaig donar per bons aquests transparents amb tons marronosos. Què s'ha fet de les merceries de tota la vida on trobaves de tot?

I el que compta, finalment he tret un UFO del cistell i crec que agradarà. Amb això em dono per contenta.

Cuantas veces habréis leído en este blog eso de "no vuelvo a tejer un jersey con costuras en mi vida (o una mantita, o...)" y luego reincido. Entre las rallas y las piezas tenía 1000 cabos por rematar y me da la impresión que me he estado más rato cosiendo y escondiendo hilos que tejiendo las piezas. Y más si tenemos en cuenta que me equivoqué rematando hilos que corté uno que no tocaba...

El patrón es una adaptación del nº10 de la revista katia Bebés del verano pasado. O quizás debería decir que está inspirato en ese patrón porque le cambié el "gauge", le puse más rallas y alargué las mangas. Nada que ver con el original.

Está tejido con un hilo acrílico de microfibra que compré en una excursión a ovillos.com unos dos años atrás. Prefiero las fibras naturales pero la verdad es que este hilo no está nada mal. Es suave y ligero. La única pega es que tiene tendencia a obrirse y es un poco molesto a la hora de coser o si se te escapa un punto.

Los botones son de Fil d'Or. Quería unos de naranjas pero después de tres mercerías sin encontrar (y no tener ganas de bajar al centro) di por buenos estos transparentes con marrones. ¿dónde están las mercerías de toda la vida en las que encontrabas de todo?

Y lo que cuenta, finalmente he sacado un UFO de la cesta y creo que gustará. Y con esto me doy por contenta :)


7 comentaris:

glaramknits ha dit...

jo també sóc del club: "no torno a fer mai més un jersei amb costures
i sempre i torno a reincidir"

T'ha quedat fabulós! Molt bona combinació de colors!

Laia ha dit...

A mi tb m'agrada molt, els colors combinen moolot bé. El taronja és el meu color preferit, jeje.

Mercè ha dit...

molt maco! en alguns casos senzillament s'ha de cosir.

albis ha dit...

M'apunto també al club de "costuras nunca máis".

Però també és veritat que de vegades veus cosetes que... ai, no et pots resistir. Jo porto setmanes donant voltes a com puc adaptar un jersei teixit de forma tradicional de tota la vida (també de Katia) en un top-down sense costures, però em sembla que al final m'hauré de fotre...

Preciós el jerseiet teu, això sí, m'encanten les ratlletes i la combinació de colors!

Belen ha dit...

doncs jo no he fet mai cap jersei on hagi de cosir les costures, soc del club dels top down... i es que nomes pensar-ho ja em fa molta mandra.

per cert, molt maco, els colors xulisims!

Desmadejalamadeja ha dit...

Super bonic t'ha quedat! I els colors m'encanten... Felicitats!

Pioggia ha dit...

Qué alegría da terminar algo que estaba arrumbado hace tiempo. ¡Enhorabuena!