divendres, 4 de març del 2011

Windschief cowl


Patró/patrón: Windschief, cowl version. Stephen West.
Llana/lana: 100%purewool, merino worsted. Ashen.
Agulles/agujas: 4'00mm i/y 4'5mm.


M'acabo d'adonar que porto un mes i mig sense postejar! Després de la marató de teixit prenadalenca he necessitat un "break" de tot el que fa referència a les labors i m'he dedicat a una activitat llargament oblidada: llegir! per la meva feina em passo el dia llegint i ja fa molts anys que vaig decidir dedicar les meves hores lliures a altres activitats. D'aquí va venir la meva afició al teixit i a qualsevol manualitat que se'm posi davant, però aquest nadal em va caure un llibre digital (en teoria per fer servir a la feina) però a la pràctica li he trobat altres activitats més lúdiques.

Amb la llana que em va sobrar de fer el gorro Windschief (i de la effortless cardigan que us ensenyaré quan l'hagi bloquejada...), vaig començar el coll. Tal i com ja us vaig comentar, és la llana perfecta per aquest tipus de patrons. Suau al tacte i una definició perfecta dels punts. Què més es pot demanar?


Acabo de darme cuenta que llevo un mes y medio sin postear! Después de la maratón de tejido prenavideña he necesitado un "break" de todo lo que haga referencia a las labores y me he dedicado a una actividad lárgamente olvidada: leer! por mi trabajo me paso el día leyendo y hace muchos años que decidí dedicar mis horas libres a otras actividades. De aquí vino mi afición al tejido y a cualquier manualidad que se me ponga delante, pero estas navidades me cayó un libro digital (en teoría para el trabajo) pero en la práctica le he encontrado otras actividades más lúdicas.

Con la lana que me sobró del gorro Windschief (y de mi Effortless cardigan que os enseñaré cuando la tenga bloqueada...), empecé este cuello. Tal y como ya os comenté, es la lana perfecta para este tipo de patrones. Suave al tacto y una definición perfecta de los puntos. ¿qué más se puede pedir?

6 comentaris:

Belen ha dit...

mmmmm... que maco, m'encanta!
a veure quan ens ensenyes la jaqueta.

petons

Laia ha dit...

Oh, que maco i que calnetó que sembla!

Anne Marie ha dit...

Te ha quedado guapisssimo! Voy a tener q investigar sobre esa lana.

Mercè ha dit...

A mi m'agrada molt aquest patró, i tens raó, amb aquesta llana t'ha quedat molt bé.

Desmadejalamadeja ha dit...

Què maco queda, acabo de descubrir el teu blog, m'agrada molt, vaig a mirar una mica més.
Petons

laia.altimir ha dit...

M'encanta Núria, de fet com tot el que fas tu...
Bé i com tenim la feina de padrinetes? Jo espero poder fer-ho tot de color rosa encara que al Pep no li faci gaire gràcia i de moment encara no he començat amb res ja que quan començi hauré de fer-ho tot per duplicat... De moment m'estic esperant a saber el sexe tot i que crec que serà nen i nena.
Fins aviat guapetona