dijous, 21 d’octubre del 2010

Cabled cowl


Patró/patrón: Cabled cowl by Olga Buraya-Kefelian.
Llana/lana: Diamond yarn. Luxury collection. Mulberry & merino.
Agulles/agujas: 5'00mm.

Des de que la Pitiknitz va teixir el seu, sabia que n'havia de tenir un. I quan al mes de febrer em van regalar dues troques d'aquesta llana, vingudes directament dels Jocs Olímpics de Vancouver, vaig saber que seria la combinació perfecta. Aquest no és el meu, sinó que és per a qui va tenir el detall de portar-me aquest regal tan preciat de Canadà. Però tot arribarà perquè tinc dues troques més en un to vermellós que si que seran per mi.

Desde que Pitknitz tejió el suyo, sabía que debía tener uno. Y cuando en febrero me regalaron dos madejas de esta lana, venidas directamente de los Juegos Olímpicos de Vancouver, supe que sería la combinación perfecta. Éste no es el mío, sino que lo he hecho para quien tuvo el detalle de traerme este regalo tan preciado desde Canadà. Pero todo llegará porque tengo dos madejas más en un tono rojizo que sí que serán para mi.

7 comentaris:

albis ha dit...

És molt xulo, aquesta llana li fa molta justicia. A mi és que tot el que porti trenes m'ncanta.

Mercè ha dit...

És un patró molt maco, posat queda molt bé.

Mercè ha dit...

És un patró molt maco, posat queda molt bé.

dominiqueknitting ha dit...

very nice cowl pattern, and it looks practical because you can unbutton it. I don't like to put cowls on, but I like wearing it. And the yarn looks lovely to work with (checked it on Ravelry)

greta ha dit...

Muy bonita, yo también recuerdo el día que la trajo Pitiknitz a la horchatería y comentaste que te gustaba. Aunque me ha extrañado este color para ti, pero ya sabemos que la precipitación es muy mala y lo he entendido todo en cuanto me he leído el post entero.

Anne Marie ha dit...

Es precioso! Las cadenas me dan miedo todavia. A ti te salen de maravilla!

Lolita Blahnik ha dit...

Me encanta!!!!! el patrón, el color... todo!!!!