dimecres, 15 de setembre del 2010

Citron



Patró/patrón: Citron by Hillary Smith Callis. Knitty, winter 2009.
Llana/lana: SCF merino in Flinders. Lace. Handspun.
Agulles/agujas: 4'00mm.

He tornat després de dos mesos d'absència. Aquest estiu, primer la feina, després les vacances i després la feina una altra vegada, han fet que pogués dedicar menys temps del que m'agradaria a teixir i filar, i també a posar al dia el blog. He tingut poc temps però alguna que altra cosa si que he fet. La primera d'elles és el Citron. Recordeu aquesta llana? No em vaig poder resistir i als pocs dies d'acabar-la vaig muntar els punts per a fer aquest xal. Havia llegit que algunes persones deien que se'ls feia pesat però jo vaig disfrutar de veritat teixint-lo. Com diu la meva àvia: "m'agrada veure com van canviant els colors". Suposo que és el que necessitava en ple més de juliol amb 1000 coses més dins del cap. La cosa curiosa és però, que si bé estava convençudissima que l'havia de fer amb llana de colors, també sabia que difícilment seria per mi. Normalment vesteixo més discreta, de manera que em sembla que l'acabaré regalant a algú a qui si que li agraden les ratlles i porta colors ben vius.

He vuelto después de dos meses de ausencia. Este verano, primero el trabajo, luego las vacaciones y luego el trabajo de nuevo, han hecho que pudiera dedicar menos tiempo del que me gustaría a tejer e hilar, y también, a poner al día el blog. He tenido poco tiempo pero alguna que otra cosa sí que he hecho. La primera de ellas es el Citron. ¿Recordáis esta lana? No me pude resitir y a los pocos días de acabarla monté los puntos para empezar el chal. Había leído que algunas personas decían que se les hacía pesado, pero yo disfruté muchísimo tejiéndolo. Como dice mi abuela: "me gusta ver como van cambiando los colores". Supongo que es lo que necesitaba en pleno mes de julio con 1000 cosas más en la cabeza. Sin embargo, la cosa curiosa es que si bien estaba convencidísima que tenia que hacer este patrón con lana de colores, también sabía que difícilmente sería para mi. Normalmente visto más discreta, de modo que creo que lo acabaré regalando a alguin a quien le gusten las rallas y que lleva habitualmente colores vistosos.

12 comentaris:

Rosa ha dit...

Lindísimo, este trabajo luce mucho con este cambio de tonalidades. A mi me daría tanta pena regalarlo... pero bueno, seguro que la persona que lo reciba va a ser muy afortunada. Es precioso. Felicidades por tu trabajo. Rosa.

greta ha dit...

Pues te ha quedado precioso seguro que la afortunada lo disfrutara mucho, pedazo bellezón. petonets

albis ha dit...

No el regalis, dona, que és molt xulo i te'n penediràs, segur que trobes l'ocasió per lluïr-lo. Una cosa és anar discreta vestida i l'altra és portar un complement una mica més acolorit, no?

T'ha quedat molt bé, jo segueixo sense animar-me a fer-lo.

violetazul ha dit...

Qué bonito te ha quedado!!!
Yo lo hice en un color matizado, pero casi que no hizo rayas, y sí se me hizo pedadito de tejer..
Viendo el tuyo, igual con una lana así, no resultaría tan tedioso.
De verdad que me ha encantado tu resultado.
Hiciste más repeticiones que en el patrón, verdad???
Y el borde también me parece que es distinto.
Besos

Mar Joaquín ha dit...

Que maco, aixi amb les ratlles de colors
T'ha quedat precios

Mercè ha dit...

Si no saps a quí regalar-lo, me'l pots enviar a mi ;). És molt xulo

Patricia ha dit...

Es una preciosidad de chal, los colores de lana son perfectos, felicidades :)

Unknown ha dit...

Quina passada de llana! t'ha quedat molt explosiu, diria jo jeje. Per què no t'ho quedes?
Molts petons!

Esther ha dit...

Tot un encert la llana,t'ha quedat preciós.
Petons.

Sunsun ha dit...

Coneixent-te, crec que no fa gens per tu.
Ara, que ha quedat maquíssim!!
Una altra idea per teixir amb llana filada a mà!

Laurix ha dit...

Me encanta. Muy bonito con el efecto de las rayas... Yo creo que me lo quedaría ;-)

Lolita Blahnik ha dit...

Super bonito con esa lana!!!