dijous, 3 de juny del 2010

Bitterroot

Patró/patrón: Bitterroot. Rosemary Hill. Knitty winter 2009.
Llana/lana: hyacints. Handspun.
Agulles/agujas: 3,5mm.


Per primera vegada en molt de temps, he començat un projecte i m'he dedicat íntegrament a ell fins que l'he tret de les agulles. D'això no sé si estar-ne o no ogullosa perquè em recorda els ...ummm...projectes que tinc esperant a què els dediqui una mica d'atenció. Però aquest projecte ha estat especial. Acabada de filar aquesta llana, no podia deixar de mirar-me-la i de pensar com quedaria teixida. No em vaig poder resistir gaires dies i vaig posar les mans a les agulles i m'hi vaig quedar enganxada per la facinació que em va crear aquesta llana.

El patró és el bitterroot de la knitty de l'hivern de 2009. A les instruccions hi ha dues versions, la del shawlette i el xal. Jo m'he quedat amb una solució intermitja per a fer-lo una mica més gran i aprofitar al màxim la llana.


Modificacions:

  • Seguir les instruccions dels esquemes A,B,C. Passar a l'esquema E, tornar a l'esquema D. Aquest últim l'he començat des de la meitat, just on es comencen a posar les pedretes. Per a què la flor de les puntes quedi sencera, cal afegir 4 punt a la línia 9. Un a cada extrem i dos més a la flor que toca amb l'eix central.
  • Com que estava totalment enganxada al xal i no podia esperar a anar a comprar pedretes, vaig decidir substituir-les per nubbs. Només n'he fet 3 a cada flor.
Por primera vez en mucho tiempo, he empezado un proyecto y me he dedicado íntegramente a él hasta que lo he sacado de las agujas. De esto no sé si estar orgullosa, o no, porque me recuerda todos los ...ummm...proyectos que tengo esperando a qué les dedique un poco de mi atención. Pero este proyecto ha sido especial. Una vez acabada de hilar la lana, no podía dejar de mirármela y de imaginarme como quedaría tejida. No pude resistirme muchos días y puse las manos en las agujas y me quedé enganchada por la facinación que me creaba esta lana.

El patrón es el bitterroot de la Knitty de invierno del 2009. En las instrucciones hay dos versiones, la del shawlette y la del chal. Yo me he quedado con una solución intermedia para hacerlo un poco más grande y aprovechar al máximo la lana.

Cambios:
  • Seguir las instrucciones de los esquemas A,B,C. Pasar al esquema E, volver al esquema D. Este último lo he empezado desde la mitad, justo donde se empiezan a poner las cuentas. Para lograr que la flor de las puntas salga entera, deben añadirse 4 puntos en la línea 9. Uno a cada extremo y dos más en las flores que tocan el eje central.
  • Como que estaba totalmente enganchada y no podía esperarme a comprar las cuentas, decidí sustituirlas por nubbs. Sólo he hecho 3 en cada flor.

16 comentaris:

greta ha dit...

Es precioso, me gusta el color, el calado en fin todo, todo y todo.

la vie sur un fil ha dit...

És maquíssim! M'encanta el color i el xal! Me l'apunto per quan tingui temps! ;)

Mercè ha dit...

T'ha quedat genial, i la idea de substituir les pedretes per nubs molt bona, a mi l'efecte de les pedretes no m'acaba d'agradar.

rosalia ha dit...

Molt maco!!

MJ ha dit...

Es una absoluta preciosidad...

albis ha dit...

M'agrada tot: el color, la llana, el patró... i et queda genial!

RoSa_RoSa ha dit...

Ayyy qué bonito!! El color es precioso y la lana parece suavecíiiiisima =)

issa ha dit...

Pots estar ben contenta. T'ha quedat preciòs.

Prunila ha dit...

és espectacular!!!!!!! m'agrada perquè la llana fa "bloom" sembla esponjosa i suau... un somni de xal! (lo dels brillants o pedretes tampoc me sedueix ... els nops es nota que te'ls va ensenyar una experta ;-)

Mar Joaquín ha dit...

Que bonic, molt fi.
M'agrada molt!!
I el fil preciós (em sembla que ja t'ho havia dit, però per si un cas, t'ho repeteixo)

Prunila ha dit...

PER MOLTS ANYS!!!!!!! Moltes felicitats per el teu aniversari, que estiguis amb les persones que estimes i disfruta tot elq ue puguis, ptns!

Trapule ha dit...

és xulissim!!!

Queta ha dit...

Nurieta és maquíssim!!! A veure si coincidim algun dia que fa segles que no ens veiem!!! un petonet i felicitats per aquest xal tan bonic!! Q

Unknown ha dit...

M'encanta, i amb aquesta llana més: ainsss els liles, tinc fixació! Ptns!

cybernekanekane ha dit...

Qué bonito.

Lolita Blahnik ha dit...

Quedo muy bien, me gusta la idea de sustituir las cuentitas por nubbs, yo no soy muy de cuentas.