diumenge, 28 de febrer del 2010

Multicolour tweed

90% merino superwash, 10 nylon.
www.colourfuldesigns.com
Color multicolor tweed.

Mirant els últims posts del blog m'he adonat que ultimament dóna la impressió que filo més que no pas teixeixo i mai més lluny de la realitat. A l'hora de filar no puc crear masses projectes pendents i tot gràcies a què el número de bobines que tinc és limitat. En canvi, no vull contar el número d'agulles que arribo a tenir i que em permeten tenir més d'un projecte en marxa a la vegada. Si no em descompto crec que a l'actualitat en tinc mínim 6 que van avançant paral.lelament i lentament. I aviat hauré d'afegir-ne un altre a la llista ja que tinc data límit per a crear els swapetines. Havia pensat que potser podria fer servir aquesta llana, és superwash i té la gruixudesa de la llana per a mitjons. Us agradaria si fossiu l'escollida?

Mirando los últimos posts del blog me he dado cuenta que últimament da la impresión que hilo más que no tejo y nunca más lejos de la realidad. A la hora de hilar no puedo tener demasiados proyectos pendientes y todo gracias a qué el número de bobinas de las que dispongo es limitado (y tengo intención que así siga). En cambio, no quiero contaros el número de agujas que llego a tener y que me permiten tener más de un proyecto en marcha a la vez. Si no llevo mal la cuenta, creo que en la actualidad tengo mínimo 6 que van avanzando paralela y lentamente. Y pronto tendré que añadir otro en la lista ya que tengo fecha límite para crear los swapetines. Estaba pensando que quizás podría utilizar esta lana. Es superwash y tiene el grosor de una lana de calcetines. ¿Os gustaría si fuerais la elegida?

11 comentaris:

greta ha dit...

A quien no le gustaría esta preciosidad? A mi desde luego si.

issa ha dit...

I tant!

trapule ha dit...

El color és xulíssim! M'agrada molt.

Lolita Blahnik ha dit...

Es preciosa, de todas las que has hilado es de mis favoritas, y el color para calcetines me gusta mucho, pero sera lo suficientemente elastica para tejer calcetines? tiene un 10% de nylon, pero no se yo si serian comodos.
Si los tejes, porfa, despejame esa duda, que tengo una madeja de JoJi 100% merino fingering y no me atrevo a transformarla en calcetines por el tema de la elasticidad.

Mar Joaquín ha dit...

Em sembla precios aquests fil, els colors i sobretot que està filat per tu, molt maca!!!!! Si fos la teva sorprendida m'encantaria que aquest fos el fil del projecte!!!! No t'ho pensis més i fer servir aquest fil, que segur que sigui qui sigui estarà super contenta amb els mitjons

Laurix ha dit...

ooh, es preciosa! Me encanta la suavidad de los colores. Yo no participio en el swapetines, y no sé tejerlos... pero supongo que a mí me gustaría recibir calcetines no sólo tejidos sino además hilados! ;-)

Mercè ha dit...

A mi m'encantaria! Serien uns mitjons dets a mà del tot. A més el color és genial.

albis ha dit...

Això també ho has filat tu? Caram, és molt maco!

Piruleta ha dit...

Especiosa!
Que colores tan suaves

clara ha dit...

És molt xula, i el color m'agrada molt! a mi segur que m'encantaria! felicitats !!!!

fifilota ha dit...

¡¡A mi me encantaría!!