dimarts, 15 de desembre del 2009

Strawberry fields

Fibra: 50% merino superwash, 50% tencel. www.feltstudio.etsy.com
1 ply. 241,5 m/110g aprox.

Encara que sembli mentida em resulta més difícil filar singles gruixuts que prims. Simplement el problema está en què és difícil aconseguir ser constant amb la quantitat de fibra a la que deixes entrar el gir i quanta més en poses més es veuen els canvis ;-) (amb les primetes es dissimula!)

Pel que fa al tencel es una fibra fácil de filar i té opcions de què repeteixi, això si amb una proporció menor perquè aquesta llana quasi fa mal als ulls de tanta brillantor!

Aunque parezca mentida me resulta más difícil hilar singles grueso que delgaditos. Simplemente el problema está en que es dificil lograr ser constante con la cantidad de fibra a la que dejas entrar giro y cuanta más pones más posibilidades tienes que se vean los cambios ;-P (con las delgaditas se disimula!)

En cuanto al tencel resulta fácil de hilar y creo que repetiré, eso sí quizás con una proporción menor de esta fibra porque esta lana casi duele a los hojos de brillante que es!

10 comentaris:

Mercè ha dit...

No sembla mentida, no, a mi em passa igual. Recordo que una vegada n'Asa va dir que en parlaria en un blog en què ensenyava a filar, però és es suec.
La llana molt maca i el nom m'encanta (leaving is easy with eyes closed missunderstanding all you see...let me take you down 'cause i'm going to strawberry fields...jeje)

RoSa_RoSa ha dit...

Me encantan los colores. Cada vez me pica más el gusanillo de aprender a hilar... Me llevais por el camino de la perdición!!!!

ramon ha dit...

Sempre encertes els colors, Núria!

albis ha dit...

(...sudor frío...)

Això ho has filat tu? Em deixes sense paraules, oh la la, està clar que et superes dia a dia!

Per cert, és la primera vegada en ma vida que sento anomenar això del tencel, què és?

dominiqueknitting ha dit...

It looks very christmass-y with the colors and the sparkle

greta ha dit...

Uff…sin palabras, me dejas sin palabras chica ya se que me repito, pero es que realmente no se que decir estoy con la boca abierta y babeando, precioso felicidades

Lolita Blahnik ha dit...

Pues yo ni tiempo he tenido de teñir la lana cruda en esta semana! muy mal, con las ganas que tenia... pero he aprovechado para quitarme de encima todas las compras navideñas!
Los colores de esta madeja son muy bonitos. Y es cierto, brillan!!!

Lua ha dit...

Nutsue, com sempre.. impressionant!! Com a la resta de gent, m'has deixat sense paraules.
jo és que flipo cada dia més amb tu!!! Felicitats, nena!!

petons!

lourditax ha dit...

cómo me gusta!!!!!

preciosa =)

Mar Joaquín ha dit...

M'encanta com t'ha quedat, per a mi la brillantor és perfecta, o potser es nota més en directe, però trobo que t'ha quedat perfecte.