dissabte, 28 de novembre de 2009

Pink tweed

Fibra: Ribbons Spunky Eclectic Club. Octubre. Cardada.
2 ply. 285m/110g

Encara no he acabat del tot els els projectes que us vaig comentar a l'últim post. A falta de cosir uns quants botons i fer les fotos he continuat repetint-me a mi mateixa cada vespre que hauria d'agafar l'agulla. A veure si aquest cap de setmana acaba sortint.

M'hauria d'acostumar-me a fer fotos de les fibres abans de filar-les per després poder veure el canvi i realment amb aquesta seria espectacular. La fibra tenyida a mà, era una barreja de blau marí, vermell i rosa que només veure-la em va ferir els ulls. La solució, aprofitar-me d'una amiga que té una maquineta nova i fer un experiment de color. El resultat van ser aquests batts de tonalitat rosa-violat que s'han acabat convertint amb una llana d'aspecte tweed i rústic però amb una esponjositat increïble. Havia pensat de convertir-la en uns mitons. Potser aquests? o alguna cosa semblant. Sigui com sigui, s'hauran de posar a la cua...

Aún no he acabado todos los proyectos que os comenté en el último post. A falta de unos cuantos botones y de hacer las fotos, continuo repitíendome a mi misma cada noche que debería coger la aguja. A ver si este fin de semana acaba saliendo.

Debería acostumarme a hacer fotos de las fibras antes de hilarlas para después poder ver el cambio. Con esta realmente sería espectacular. La fibra, teñida a mano, era una mezcla de azul oscuro, rojo y rosa que sólo verla me hirió los hojos. La solución, aprovecharme de una amiga que tiene una maquinita nueva y hacer un experimento de color. El resultado fueron estos batts de tonos rosa-violaceos que han acabado convirtiéndose en una lana de aspecto tweed y rústico pero con una esponjosidad increible. Había pensado en convertirla en unos mitones. Quizás
estos? o alguna cosa parecida. Sea como sea, deberan poner-se en la cola...

7 comentaris:

Lolita Blahnik ha dit...

Esos mitones son muy bonitos, seguro que quedan genial con esa lana. Me encanta el color y el aspecto rustico...
Por cierto, me han traido un vellon de merino de Buenos Aires en color crudo. Pensaba teñirlo con Kool Aid y luego investigar como hilarlo. Algun consejo?

greta ha dit...

Muy bonita y los mitones también, ya tengo ganas de verlos hechos seguro que serán preciosos.

albis ha dit...

ETS UNA MÀQUINA DE FILAR!!!!!!

No pares, eh! Petons.

Mercè ha dit...

Molt bonic, ha fet bon filar la llana en forma de batt?

Pioggia ha dit...

Vaya, no me imagino que esos colores tan bonitos tuviesen un origen hiriente a la vista. Me da curiosidad la maquina que mencionas. ¿Es una cardadora? ¿Tienes fotos?

El Didal Blau ha dit...

Al Blog em preguntaves pel proper projecte...ara ja saps es la Henry, però m'he posat un de moooolt important a la cua.
Es la MODERN QUILT WRAP, fa temps que la tinc present i precissament el diumenge vaig veure-la en viu a la CREATIVA. Es fantastica.
La coneixes?
I ara amb el corner Rowan de el Corte Ingles i la MºJose tinc qui em guii, crec que será el meu projecte d'estiu per l'hivern vinent.

Vinga, vinga!!! ...a filar !!!!
que et surt fantasticament be :-)

Mlle Miracle ha dit...

Doncs ha quedat una llana preciosa, aquest color és ben singular, em fa sentir bé. T'han d'agradar aquestes tonalitats pastels, però, i a mi em xiflen!
També m'ha encuriosit això del color original i aquesta màquina que dius que té aquesta amiga teva. Ens ho has d'explicar!