dijous, 8 d’octubre del 2009

Blue ribbon


FeltstudioUK. Superwash merino. 3 ply. 430m/100g.

El meu primer intent en el 3 ply i crec que ha donat bon resultat. La llana et marxava de les mans i suposo que això ha ajudat a aconseguir uns singles força regulars. Però també em dóna la impressió que aquestes tècniques amb més caps ajuden a dissimular les irregularitats...

Mi primer intento con el 3 ply y creo que ha dado buen resultado. La fibra se te iba literalmente de las manos y creo que ello ha ayudado a conseguir unos singles bastante regulares. Aunque también me da la impresión que estas técnicas con más de 2 cabos también ayudan a disimular las imperfecciones...

9 comentaris:

Anne Marie ha dit...

Me encanta la variacion de color. Te deseo un buen fin de semana!

greta ha dit...

Hola guapa,
Vaya creo que yo tendré que utilizar esta técnica si es que disimula los errores, jajaja. A ti no creo que te haga falta disimular nada... trabajas perfecto.

Un peto

ramon ha dit...

Segur que li trobaràs un bon projecte, ja que la combinació de colors és perfecte.

DIDAL BLAU ha dit...

No tinc paraules!
El color es IMPRESSIONANT!!!
:)

albis ha dit...

A veure quan m'espavilo jo amb la roda per a poder fer aquestes meravelles!

Mercè ha dit...

Té una pinta deliciosa! Quina tècnica has fet servir per aconseguir els 3 caps? Navajo ply o has fet 3 bobines? Jo crec que fer la llana de 3 caps ajuda a disimular els errors a nivell "local", per homogeneitzar la gruixa del fil el navajo ply no serveix, és més efectiu tòrcer dés de diverses bobines, ajuntar parts del fil que has filat en moments diferents. O és el que em sembla a mi :).
Salut!

Pioggia ha dit...

También le da más estructura al estambre, lo malo es que si ya da flojera hilar dos cabos para obtener una hebra, pues hilar tres da mucha más. Pero bueno, yo no puedo decir nada, hace mucho que no hilo ni un metrito.

lourditax ha dit...

los colores son preciosos... me encanta =)))

Anònim ha dit...

Tiene una buena pinta esa lana que da mareos...hasta desenfoca la mirada :D