divendres, 24 de juliol del 2009

Sweet peach

100% merino
Tenyit per la Pitiknitz. Teñido por Pitiknitz.
763m/78g. 2 ply.

Aquesta llana no es meva i l'he de tornar a la seva propietaria. Només me la va deixar per a què pugués filar-la, després d'enamorar-me d'ella una tarda a BK i suplicar-li que em deixés intentar fer una llana lace amb ella (aquell dia fins i tot veia el xal acabat, jeje). Després de moltes setmanes filant el fil més fi que he sabut fer, he aconseguit el que a mi em sembla una meravella. He fet càlculs i si hagués tingut 100g de fibra, m'haguessin sortit uns 1000m de fil. No està malament, veritat?

Amb les restes de una de les bobines em vaig posar a practicar una altra vegada el navajo ply. No hi ha masses metres pero per fer uns mitjonets de bebé potser si que será suficient...

59m. Navajo ply.

Esta lana no es mía y tengo que devolvérsela a su propietaria. Sólo me la prestó para que pudiera hilarla después de enamorarme de ella una tarde en BK y suplicarle que me dejara intentar sacar una lana lace de ella. Después de muchas semanas hilando el hilo más fino que he sabido hacer he conseguido lo que a mi me parece una maravilla. He hecho los cálculos y si hubiera tenido 100g me hubieran salido unos 1000m! no está nada mal, ¿verdad?

Con los restos de una bobina me puse a practicar de nuevo el navajo ply. No hay demasiados metros pero para hacer unos calcetines para bebé quizás sí que habrá suficiente...

10 comentaris:

Mercè ha dit...

És una meravella,tants metres sembla cobweb més que lace! Quina llàstima que l'hagis hagut de tronar! Amb la feina que t'haurà duit. A veure si la pròxima te la pots quedar. Sort!

issa ha dit...

tanta feina... no sé jo si surt a compte!
però és maquíssima!!

Sunsun ha dit...

Quina feinada i quina meravella de llana! Es preciosa del 1º a l'últim metre!

Lina ha dit...

Es preciosa...

Laurix ha dit...

¡qué pasada! Se la ve muy fina, y el color es super-chulo!

PitiKnitz ha dit...

Es preciosa!!!! M'encanta! Ja m'agradava molt acabada de tenyir...filada ha guanyat molt molt més!!!

Noia tens unes mans........

molts petons!!

Pilar ha dit...

Que manos tienes caramba, Es preciosa :)

greta ha dit...

Ostras Núria, estoy planteándome pasarte algo de mi fibra y me la hilas, por que desde luego yo al paso que voy antes no me salga algo remotamente parecido a lo tuyo tengo para muchooooooooooooo rato.
Felicidades

un peto

Unknown ha dit...

Quines mans noia, és una preciositat de llana, el filat t'ha quedat perfecte!

lourditax ha dit...

cómo te envidio!!!! me encantaría aprender a hilar...