diumenge, 21 de juny del 2009

Ampliant horitzons


Estic ampliant el ventall labors diferents que faig. Aquesta setmana li ha tocat el torn a la costura. Per començar he triat una cosa ben senzilla: una bossa per a posar els projectes (o altres coses...). La idea la vaig treure d'un llibre japonés de bolsos que em va deixar la Martin's, però com que no acabava d'entendre bé els dibuixos (per ja no dir les explicacions) vaig decidir improvitzar una mica. L'únic objectiu era aconseguir una bossa reversible i em sembla que ho he aconseguit. M'ho vaig passar tan bé fent-la i m'agrada tant com ha quedat que segur que repetiré amb alguna cosa diferent!

Estoy ampliando la variedad de labores distintas que hago. Esta semana le ha tocado el turno a la cotura. Para empezar he escogido una cosa bien simple: una bolsa para poner los proyectos (o otras cosas...). La idea la saqué de un libro japonés de bolsos que me dejó Martin's, pero como no acababa de entender bien los dibujos (para no decir las explicaciones) decidí improvisar un poco. El único objetivo era conseguir una bolsa reversible y creo que lo he conseguido. Me lo pasé tan bien haciéndola y me gusta tanto como ha quedado que seguro que repetiré con alguna cosa distinta!

6 comentaris:

ramon ha dit...

Molt maca la bossa, Núria.
I t'has inspirat només en mirar el llibre japonès?

Belen ha dit...

molt maca! alguna vegada he fullejat un llibre japo i la veritat es que hi has de posar molta imaginació pq no s'enten res!
de totes maneres el resultat és espectacular i el clolor ideal per aquestes dates!

petons

Lua ha dit...

Ole, nena!!! T'ha quedat impecable!
molt mono! de veritat! No se't resisteix res, eh????

petons!!!

DIDAL BLAU ha dit...

Molt bonica!

greta ha dit...

Me gustan muchísimo estos colores, y la bolsa ya ni te cuento

Un peto

Unknown ha dit...

És molt maca Núria! realment és la primera vegada que ho fas? Ningú ho diria!