dimecres, 22 d’abril del 2009

Shetland triangle

Patró/patrón: Shetland triangle. Evelyn A. Clark. Wrap Style.
Llana/lana: 100%purewool. Fingering. Color amanecer.
Agulles/agujas: 4.5mm.

En general no m'agrada fer servir llana de diferents tons amb el "lace" perquè la dispersió de colors que es crea una vegada teixida fa que el calat no es pugui apreciar suficientment. Però aquesta vegada em vaig plantejar el patró i la llana com una espècie d'experiment. És un regal per una persona especial que volia un xal calent per posar-se a les espatlles mentres teixeix. A aquesta persona, a més, li encanta el blau i la llana com més variada de colors millor. El criteri per escollir el patró va ser precisament buscar un punt ben senzill per a què aguantés la varietat en el color.

En general no me gusta utilizar lana de distintos tonos con el "lace"! porque la dispersión de colores que se crea una vez tejida hace que el calado no se aprecie suficientemente. Pero esta vez me planteé el patrón y la lana como un experimento. Es un regalo para una persona especial que quería un chal caliente para ponerse encima de los hombros mientras teje. A esta persona, además, le gusta el azul y la lana cuanto más variada de colores mejor. El criterio para elegir el patrón fue precisamente el de buscar un punto sencilo que aguantara bien el color.

15 comentaris:

albis ha dit...

T'oblides de dir que el vas teixir en un tres i no res! es molt maco, segur que aquesta persona especial se sent molt i molt feliç.

ramon ha dit...

Caram, Núria, no l'havia vist pas aquest projecte. És molt maco. Segur que li agradarà molt.

dominiqueknitting ha dit...

I know what you mean about variegated yarns and lace. But in this case, I think it works. The color is 'ton-sur-ton', not wildly different colors

greta ha dit...

Para variar muy bonito, de (más) mayor quiero ser como tu, bueno tener tus manos.

Un petonet

Amparo ha dit...

En general pienso como tu respecto a combinar lana de colores con "lace" pero esta combinación de patrón y lana te ha quedado tan bonita... ;)

Prunila ha dit...

preciós! aquesta persona especial ... je je es una sorpresa?

Mercè ha dit...

Sembla que l'elecció de la llana i el patró van ser del tot encertades :)

DIDAL BLAU ha dit...

Doncs t'ha quedat ben xulo!
Per cert...pel dia de la mare hem regalen el llibre de Lace of Estonia...a veure per quin puc començar. Alguna sugerència? ;-)

violetazul ha dit...

Me encanta tu shetland.. precioso!
Me alegro de ya hayas recibido tus swapetines, y de que te gustaran..
Fue un placer tejerlos!
Besos

DIDAL BLAU ha dit...

Hola guapa! Gràcies per la resposta tan util i ràpida.
Estic ansiosa per rebre el llibre de l'Amazon... ;-)

issa ha dit...

La llana que has escollit queda perfecte. M'agrada moltíssim.
Mira que ni han d'afortunades pel mon... ;)
bon cap de setmana!

fragilistica ha dit...

¡Ah es muy bonito! el cambio de color es casi sutil y se ve perfectamente el dibujo, ¡qué pedazos de regalos haces! Yo ahora he comprado una rowan para hacerme ese chal pero algo más gruesita, si no me conozco y lo abandono.

Unknown ha dit...

T'ha quedat molt maco Nut! estic d'acord amb tú pel tema dels colors i del lace, però s'ha de reconèixer que queda preciòs! El laminaria està stand-by, estic abducida pel swap de ravelry. Espero tornar-lo a agafar ben aviat. Molt petons wapa!

Alex ha dit...

A mi me parece que te ha quedado chulísimo! También queda muy bien con lana matizada!

Lolita Blahnik ha dit...

Ese es uno de mis patrones favoritos! siempre estoy pensando que el proximo chal que teja sera ese... y nunca me pongo, claro. A ver si ahora me animo.