diumenge, 5 d’abril del 2009

Miralda's triangle scarf

Patró/patrón: Miralda's triangular scarf. Knitted lace of Estonia. Nancy Bush.
Llana/lana: 100%purewool.com. Lace.
Agulles/agujas: 4'00mm.

Us he explicat mai que sóc adicta al lace? potser unes quantes vegades, no? El llibre aquest de la Nancy Bush em té fascinada. (Això també us ho havia dit veritat?) Sigui com sigui, no em vaig poder aguantar i vaig haver de començar aquest tot i ser conscient que s'hauria d'estar uns mesos a l'armari abans de poder ser portat.

La particularitat que té aquest és que es comença per la vora exterior (CO 331 punts) i a partir d'aquí es va reduint fins que acabes amb els punts els 8 últims punts de la vora interior que es cusen per tancar el xal totalment. Amb aquesta mateixa construcció ja vaig fer temps enrere la Ene's scarf i llavors no m'hi vaig fixar, però aquesta vegada m'he trobat que la zona propera a la costura fa una mica de bossa. Amb el bloqueig s'ha dissimulat molt, però si t'hi fixes encara es veu una mica.

A part d'això, el disseny del xal simplement m'encanta (especialment la zona dels "nupps") i teixir-lo ha estat un plaer. En part per la llana, en part per la varietat de punts que he aprés a fer. Totalment recomanable!

Os he contado nunca que soy adicta al lace? quizás unas cuantas veces, no? El libro este de Nancy Bush me tiene fascinada (esto también os lo había comentado verdad?). Sea como sea, no me puede aguantar y tuve que empezar éste aún siendo consciente que tendrá que esperarse unos cuantos meses en el armario para ser usado.

La particularidad de éste es que se empieza por el borde exterior (CO 331 puntos) y a partir de aquí se reduce hasta que acabas con los últimos 8 untos del borde interior que se cosen para cerrar el chal totalmente. Siguiendo esta misma construcción ya tejí tiempo atrás la Ene's scarf y entonces no me fijé, pero esta vez me he encontrado que la zona cercana a la costura final hace un poco de bolsa. Al hormarlo se ha disimulado mucho, pero si te fijas aún se ve un poco.

A parte de esto, el diseño del chal simplemente me encanta (especialmente la zona de los "nupps") y tejerlo ha sido un placer. En parte por la lana, en parte por la variedad de puntos que he aprendido a hacer. Totalmente recomendable!

17 comentaris:

albis ha dit...

Com t'ho fas per anar tan ràpida i que et quedi taaaaaaaaaaaaaaaan bé?

ramon ha dit...

Wow. És... perfecte!

Prunila ha dit...

Nu, estic al.lucinada, no trobo les paraules, és ... una marevella!!! crec que la meva besàvia tenia molta roba de puntes, jocs de llit i estovalles, però no he vist cap peça com aquesta, és ... increible!!! El negre li dona un toc de l'época isabelina, quasi per anar amb "peineta" je je. Felicitats!!! (quant temps has tardat per cert?)
Petons!

Belen ha dit...

nooooo, no ens ho havies dit mai que eres adicta al lace.. que va! je je...
fora bromes, t'ha quedat espectacular nu!

petons

Pioggia ha dit...

¡Qué linda!Realmente tejes maravillas.

fifilota ha dit...

¡¡Qu´´e bonito!! Yo aún no me he puesto con los "lace"... pero dicen que es adictivo... ¡tendré que tener cuidado!

Nutsue ha dit...

Alicia, ho he mirat i vaig trigar només una setmana, sense comptar el bloqueig. Ja us he dit que el patró em va enganxar! jeje...una vegada estaves a la meitat ja es feia sol perquè els punts anaven desapareixent, cosa que motiva moltíssim!

DIDAL BLAU ha dit...

Que maco que t'ha quedat!
Ja veig que ets una experta en chals. En breu vull comprar-me aquets llibre de "lace" del que tant parles..si tinc dubtes ja se a qui preguntar-li.
FELICTATS!

Lua ha dit...

Nena... com sempre, em deixes sense paraules... no sé pas com carai t'ho fas per fer coses tant boniques i tant ben fetes...
Felicitats, guapa!!

petons!

MJ ha dit...

Nuria, definitivamente, me tienes flipando. Que manos, noia!!!!

dominiqueknitting ha dit...

it's beautifull, and it looks like a fun knit!

Anònim ha dit...

Un 10. Sin más.

Prunila ha dit...

Nu! Una setmana!!!! Al.lucino! Com es pot fer aquesta meravella amb una setmana? Jo els calcetins ja porto forces dies, merci per els ànims!!!

Lolita Blahnik ha dit...

Una preciosidad!!!! alucinada!!!!

issa ha dit...

es precioso!

MJ ha dit...

Nutsue, te dejo este enlace con más ofertas cómo las que hablamos el lunes...
http://www.celticove.com/acatalog/Debbie_Bliss_Sale_Yarns.html

Laurix ha dit...

Es precioso! Y encima se hace diferente!!! mmm, una pena tener tantos proyectos pendientes. Cada vez que vengo a tu blog me entran tentaciones ;-)