dissabte, 15 de novembre del 2008

Saló Marie Claire Idées

El primer cap de setmana a París i de moment no ha tocat "turisme tradicional", per això ja tindré temps ...sinó que m'he reunit amb la Lua i la Susanna que han vingut expressament per anar al Saló Marie Claire Idées. I aquí les meves adquisicions: ja veieu, per una vegada he canviat la llana per la roba!

Mi primer fin de setmana en París y de momento no ha tocado "turismo tradicional", para eso ya tendré tiempo...sino que me he reunido con Lua y Susanna que han venido a posta para ir al Salón Marie Claire Idées. Y aquí mis adquisiciones: ya veis, por una vez he cambiado la lana por ropa!

7 comentaris:

Belen ha dit...

oohhh! quina enveja que em feu...
nosaltres ens hem hagut de consolar amb una visita a ovillos ahir... buaaahhhh!

petons

Mercè ha dit...

quina sort, per aquí no hi ha aquestes coses, passa-ho molt bé!

Queta ha dit...

tinc una enveja que em moro, però no de la sana, no, tinc enveja cochina!!!! grrrrrr!!!! explica més coses del saló, leñes!!! un petonet. Q

Lua ha dit...

Hola guapi!!!!

Sí, sí, va anar bé, oi???
Jo avui estic destrossada..uuuufff...

Queta!!! a veure si l'any que ve hi podem anar... tot i que he de dir, que com deia la Nuria, era tot molt afrancesat...i hi havia molt de punt de creu. Però va estar molt bé!!

Petonets!

MJ ha dit...

Vi lo del salón MC cuando estaba organizando el viaje a Paris del proximo fin de semana, y me daba contra la pared... Espero que tú lo hayas disfrutado mucho y que nos cuentas más cosas

Prunila ha dit...

toca crónica més extensa me temo ;-b
per vox populi :)))

Pushka ha dit...

ai quina enveja....