dilluns, 24 de novembre del 2008

Que millor pel fred que una bona xocolata desfeta?

Aquest matí ha tornat a sortir el sol però ahir a Paris va nevar per primera vegada aquest hivern. La solució al fred va ser la millor xocolata desfeta que he pres en molt de temps i a més en un local amb una ambientació d'allò més màgica.

Esta mañana ha vuelto a salier el sol, pero ayer en París nevó por primera vez este invierno. La solución al frio fue el mejor chocolante que he tomado en mucho tiempo y, además, en un local con una ambientación muy "mágica".

8 comentaris:

Belen ha dit...

nuria! quina enveja... aquí també està fent fred, però no tant és clar!!

petons i fins aviat

MJ ha dit...

Dónde está este sitio? Así me lo apunto para la próxima visita...

Ayer, cuando estaba en Orly esperando el vuelo a BCN, nevaba y nevaba.

Mercè ha dit...

Uau, quina bona pinta! I la neu! Quina enveja, ara podràs fer servir tots els compelments que t'has teixit, a mi és el que més m'agrada del fred :)

Prunila ha dit...

sort que estàs tan primeta que entre creps i xocolates je je je... (enveja coxina). Disfruta molt, petons!!!

Lua ha dit...

Ai, nena... mmmm... se m'està fent la boca aigua...jeje!!!

Per aquí diuen que ja ve el fred, ja es comença a notar, però poquet poquet...

Cuida't i abriga't!!!
petonets!!!

Lolita Blahnik ha dit...

hmmmm... que rico!!!!
Oye, que yo no me enterado, te has mudado a Paris? al principio pense que te habias ido de vacaciones, pero en vista de que no te vas de alli... ejjejejj
Besitos!

MJ ha dit...

Gracias por la dirección. Estuve cenando una noche en un sitio curioso. Una cooperativa obrera que tiene un restaurante que se llama "les temps de cerises" (18 Butte aux cailles, 13 arrond). Comida regional muy contundente y un ambiente muy simpático.

Anònim ha dit...

Bon dia!!!!
Xocolata desfeta... això és vida i la resta tonteries,

un petó
anna