dilluns, 17 de novembre del 2008

Més Marie Claire Idées

Les robes Kaffe Faset o "Kevin José" (foto tirada pensant amb la Belén)

La Susanna i la Lua mirant llibres

Per demanda popular em veig "obligada" a explicar millor el Saló Marie Claire Idées. A veure, és la primera vegada que anava a un Saló d'aquest tipus i potser per aquesta raó i suposo que perquè es feia a París m'havia fet a la idea que seria molt més gran. Donant varies voltes el podies fer tranquil.lament en un matí o una tarda.

Les paradetes que hi havia eren de botigues o tallers que (vem deduir) havien fet o creat algun projecte per publicar a la revista. La temàtica era, doncs, força variada però hi dominava el punt de creu i els brodats més tradicionals, seguits del patchwork i després ja de parades en les que feien "manualitats" més particulars com la que venien un utensili per tallar les fruites i les verdures en formes, o el tallador de gres i vidre per fer mosaïc. També hi havia un parell de llibreries en les que només hi havia llibres en francés, cosa que em va sorprendre bastant...o potser no m'havia de sorprendre...?

I de mitja, molt poca cosa. Només hi havia l'estand de la casa Phildar. Però suposo que així em vaig mirar millor les parades d'altres manualitats i la veritat és que vaig sortir d'allà amb ganes de provar algunes coses noves. Ara és quan dic "llàstima que no estigui a casa que hi tinc de tot". Però sigui com sigui París es mereix que qualsevol manualitat una mica complicada es pugui esperar un mesos!

Por demanada popular me veo obligada a explicar mejor el Salón Marie Claire Idées. Por donde empezar...? es la primera vez que iba a un Salón de estas características y supongo que por esta razón y el hecho que se realizara en París, me imaginaba que sería algo mucho más grande. En realidad lo podías ver bien en unas quantas horas.

Deducimos que las paradas que había eran de tiendas o talleres qeu en algún momento habían creado algún proyecto para publicar en la revista. La temática era, pues, bastante variada pero dominaba el pnto de cruz y el bordado tradicional, seguidos del patchwork y luego había también paradas en las que hacían "manualidades" más particulares como una en la que que te vendían un utensilio para cortar frutas y verduras en formas (me recordó un anuncio del teletienda), o el cortador de vidrio y gres para hacer mosaico. También había un par de librerías en las que sólo había libros en francés, cosa que me sorprendió bastante...o quizás no debería sorprenderme...?

Y de punto, poco cosa. Sólo había un estand de la casa Phildar. Pero supongo que así miré mejor las paradas de otras manualidaes. La verdad es que salí de allí con ganas de probar algunas coas nuevas. Ahora es cuando digo: lástima que no esté en casa dónde tengo de todo...Pero sea como sea, París se merece que cualquier manualidad un poco complicada se espere unos meses.

8 comentaris:

Queta ha dit...

Buenu, això està moooolt millor!! Nosaltres ens haurem de conformar amb el saló creativa, que és el cap de setmana vinent!! un petonet molt i molt gros!!! Q

albis ha dit...

El millor (o el pitjor) d'aquestes fires és veure la quantitat de coses que queden per aprendre i les manualitats meravelloses que queden per descobrir, i sortir somniant què serà el pròxim que faràs...

Lua ha dit...

Nutsue, bona crònica!!! Coincideixo amb tu amb què no és pas massa gran... jo me l'esperava també més gran, i m'esperava més patch! jeje!!!
Ara que veig la foto de la parada de llibres... mmmm... m'arrepenteixo haver escatimat, n'hauria d'haver comprat algun altre!!!

petonets guapi!
Per cert, tens més fotos?

Anònim ha dit...

Hola nurieta,
Quines rutes turístiques més bones, no ?
Ja he tornat a veure si avui nit parlem

anna

Belen ha dit...

je je... que maques les robes del Kevin Jose eh?
passa sempre que vas a un lloc del que t'han parlat tant i tant... al final esperaves una altra cosa. amb tot i amb això te molt bona pinta..

petons

Anònim ha dit...

Amb totes les diferències... m'agraden més les llanes del KJ que les teles!!
Segur que avui la Lua ens ha fa cinc cèntims també!

Lolita Blahnik ha dit...

no sabia que existia un Salon Marie Claire Idees... que suerte haber podido visitarla!

Anònim ha dit...

Es bueno realizar actividades no turísticas también. Lamento que no hubiese más representación para las tejedoras.