diumenge, 28 de setembre del 2008

Liesl

La idea de teixir aquest patró la vaig tenir gràcies a la Fragilistica i al seu cloud bolero. No és el mateix patró però té una retirada.

Està teixida amb les 4 troques de Karabella Aurora 8 que em va regalar la Salmuson que han resultat genial per aquest patró. Generalment no m'agrada fer servir llana de merino per fer calats ja que trobo que lluixen poc però aquí he trobat la excepció. M'agrada el disseny del patró però també la manera com aquesta llana fa les ones del calat.

La combinació dóna un resultat increïble (en la meva opinió, clar). De fet l'únic inconvenient que li veig és debut a la meva impaciència. A mesura que anava teixint, m'anava enganxant més i les ganes per veure'l acabat van fer que no em fixés que el calat de les mànigues estava mal aliniat. Vaig entendre malament el patró...

I thought about knitting this pattern thanks to Fragilistica. Some time ago I saw her cloud bolero and I fall in love of it. It's not the same pattern but it's similar. I knitted it with 4 skeins of Karabella Aurora 8 that Salmuson gave me for the Spanish Swap. I d0n't usually like to use merino yarn to knit lace patterns but here you are the exception. I like the pattern but I also love how this yarn makes that curly waves. From my point of view cobination is almost perfect. In fact, the only trouble that it has its due to my impatience. As more I knitted it much entusiast I was with the project. I couldn't wait to see it finished. As consecuence I did't notice that I did a mistake when I added the sleeves. Now it's already finished and I don't have any yarn left (and neither volunty) to do them again...I can wear it anyway...

5 comentaris:

Lolita Blahnik ha dit...

Hola, guapisima!!!!! A mi el merino, me encanta, hasta para tejer calados!!! es tan suave y esponjoso... De hehco estoy tejiendo un par de pañuelos/ bufandas tipo wisp en mlabrigo ( si no me equivoco es merino)y estoy muy contenta con el resultado.
El patron de tu rebequita calada me gusta un monton. Mientras el fallo en las mangas no te moleste y te la puedas poner...
PD: Leo tu blog en ingles, porque soy super torpe con el catalan y por ucho que la gente se empeñe en que es facil de entender leyendolo yo no me entero de nada!!!! no sabes como te agradezco que tambien lo escibas en ingles.

Belen ha dit...

T'ha quedat moníssim nu!
I no es nota gens això que dius de les mànigues, paraula!!
per cert, el podries quedar a alguna quedada i així te'l veig no?

petons

Mercè ha dit...

Com m'agrada! Jo també he estat pensant en fer-me'n una, tinc la llana i tot :), però per ara tinc masses coses començades... Anims

Prunila ha dit...

Nu: és fantàstic!!! també n'he vist un de la Maglam maquíssim!!!
Això de les mànigues ni es veu, no cal ni pensar-hi...

Laurix ha dit...

A mi me gusta un monton, la verdad, el color y la lana tienen una pinta estupenda! Y en la foto no se aprecia ningun fallo, asi que seguro que no se ve!!!
P.D. yo tambien leo tu blog en ingles, porque tambien me cuesta el catalan. Asi que doblemente agradecida de que lo escribas en ingles :-)