diumenge, 22 d’abril de 2007

Primeres notes

Obert el blog ara el repte és mantenir-lo al dia. Un objectiu no gaire fàcil tenint en compte la feina que tinc últimament, però intentaré fer tot el possible!


La primera aportació! Aquí estan les manoples ratllades que vaig acabar fa un parell de setmanes. M'encanten, o potser és que estic particulament orgullosa d'elles perquè el patró és totalment meu. A veure si acabo d'una vegada les instruccions i les puc penjar ben aviat!


Abierto el blog el reto ahora es mantenerlo al día. Un objetivo no muy fácil teniendo en cuenta el trabajo que tengo últimamamente pero intentaré hacer todo lo posible!


Mi primera aportación! Aquí están las manoplas a rallas que acabé hace un par de semanas. Me encantan, o quizás es que estoy particulaemnte orgullosa de ellas porque el patrón es totalmente mío. A ver si puedo acaba y colgar las instrucciones un día de estos!


Once opened the blog, now I have to keep it updated. It isn't an easy aim because these days I have a lot of work, anyway I will try it!


This is my first contribution! Here you are mittens I finished two weeks ago. I love them, but maybe is because I'm proud of them because I completely designed de pattern. I'm working in the instructions of the pattern but I haven't already finished them. I will post them in few days (or weeks), I promise!